Pretraga

Svi pričaju o Mugler reviji

Svi pričaju o Mugler reviji

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Poslednja revija Caseyja Cadwalladera za kuću Mugler održana je pre dve godine, u februaru 2020. godine. Pandemija je pokvarila planove svim modnim kućama i Mugler tu nije bio izuzetak. Nadoknadili su odsustvo fizičkih revija fantastičnim video-kampanjama, ali je "prava" revija bila nešto što je modna industrija dugo iščekivala. Malo je reći da je Cadwallader ispunio očekivanja. U stilu osnivača kuće Thierryja Muglera, Casey nam je isporučio modernu verziju Muglerove vizije.

Ako ste nekad gledali revije Thierryja Muglera iz 90-ih godina, onda znate da se radi o kreatoru koji je uvek koketirao sa futurizmom, kao i to da su njegove revije uvek bile vizualni spektakl. Ovome smo posvedočili i sinoć: kombinacija klasične piste i modela koje su pozirale na pokretnom postolju ispred kamera, a zaista nije nedostajalo ni supermodela svih generacija.

Svi pričaju o Mugler reviji (фото 1)
Svi pričaju o Mugler reviji (фото 2)
Svi pričaju o Mugler reviji (фото 3)

Amber Valetta, Shalom Harlow, Eva Herzigova, Irina Shayk ali i naša Nataša Vojnović su prošetale pistom u seksepilnim kreacijama koje su zaštitni znak brenda. Cadwallader je malo smirio Muglerov futurizam ali su osnovni elementi i dalje tu: on se igra volumenom, isečcima i kombinacijama providnih materijala koji kreiraju prepoznatljivu siluetu.

Svi pričaju o Mugler reviji (фото 4)
Svi pričaju o Mugler reviji (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor