Nataša Vojnović je novo Mugler zaštitno lice!

    09.06.2022.
    RECOMMENDED

    Malo je reći da Natašu Vojnović obožavamo. Naša najuspešnija manekenka ikada, ona je apsolutno autentična žena koja nam ozbiljno nedostaje na (svetskoj) modnoj sceni. Izgleda da nismo jedini pošto je osvanuo video u kom se pojavljuje kao jedna od zvezda nove Mugler kampanje, pored drugih legendarnih imena modelinga kao što su Amber Valetta i Shalom Harlow i Bella Hadid. 

    Video koji je brend pustio na društvenim mrežama deo je zvanične kampanje u kojoj se pojavljuju Meghan Thee Stallion, Chloe Sevigny, gorepomenuti supermodeli, Adut Akech, Lourdes Leon i drugi (realno, lista se čita kao „ko je ko“ u modernom svetu), a kreativni direktor kampanje je, naravno, Casey Cadwallader pod čijom palicom se brend na svojevrstan način praktično preko noći ponovo popeo na sam vrh modnog panteona. Realno, pitanje „kako?“ više se ni ne postavlja pošto Cadwallader jednostavno niže uspeh za uspehom gde god da zakorači pod Mugler zastavom.

    Ovom kampanjom nas je bukvalno oborio s nogu već prvim kadrovima, a svaki novi kao da je još bolji od prethodnog. Dobili smo Mugler lookove i set koji su poput same esencije brenda i to predstavljeni na najrazličitijim ali jednako jakim Mugler ženama – ima li išta bolje? We think not.

    Što se Nataše tiče, ne znamo da li ovo označava njen povratak modelingu ili je samo one off thing ali smo u oba slučaja oduševljeni. Nedostajala nam je.

    Saznaj više:
    Povezani članci: