Pretraga

5 modnih komada uz koje ćete biti najbolje obučena osoba kada su temerature ispod nule

5 modnih komada uz koje ćete biti najbolje obučena osoba kada su temerature ispod nule

Tekst: BURO.

Minus u ovo doba godine ne bi nikog trebalo da iznenadi i nameravamo da ga dočekamo kako doliči. Pošto nismo spremni na kompromis između smrzavanja i stila, donosimo vam modne komade uz koje nikada nećete morati da ih pravite i radujemo se snegu unapred.

# Džemper na pletenice

Krupne pletenice poput onih koje nose mornari na severnim morima su klasika isto koliko džemper na pruge. Osim u neutralnim bež nijansama volimo ih i u nežnim pastelima, pogotovo u komabinaciji sa kožnim komadima.

# Retro shearling

Pomalo Giga Moravac u Solunu, pomalo šik Francuskinja ili skandi devojka. Duga retro kožna jakna postavljena kožom je komad sezone u svakom smislu - bilo da vam je krajnji cilj da skupljate stilske poene ili da vam bude toplo.

# Maksi štrikana haljina

Haljina ili set koji čine džemper i suknja, potpuno je svejedno, važno je da je pletivo meko, a dužina maksi. Neutralni tonovi deluju najskuplje.

# Perjana jakna

Sportska, minimalistička i najviši komad normcore estetike, perjana jakna je ove godine kratka (ali to ne umanjuje njenu sposobnost da vas ugreje). Biramo jednobojne modele neobičnih nijansi ili one sa upadljivim finišom.

# Balaclava

Sa oversized kaputom u gradu ili na planini, ova kapa našeg detinjstva uvek izgleda jednako dobro. Ne zaboravite tamne naočare kao detalj.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor