Pretraga

Back to school: Evo kako da stilizujete ruksak za grad

Back to school: Evo kako da stilizujete ruksak za grad

Tekst: BURO.


U čast prvog septembra - znamo da neki od vas i dalje računaju početak godine upravo od njega baš kao i deo BURO. redakcije - kao i svih novih početaka želimo da ponovo nosimo ranac! Naravno, ne bilo kakav. Preskočićemo nalepnice i šareniš pa oštro skrenuti ka urbanim modelima u crnoj boji, i stajlinzima koji su ih dostojni. Donosimo vam tri genijalne opcije. 


 #1


Back to school: Evo kako da stilizujete ruksak za grad (фото 1)

Meka koža, neočekivani rad. Ovaj bucket bag model ranca treba ispratiti jednako mekim teksturama koje će mu sačuvati efekat, zato su tu laneni šorts, trenč-mantil, rebrasti top i sandale od antilopa. Sve u minimalističkoj paleti, razume se.
 #2


Back to school: Evo kako da stilizujete ruksak za grad (фото 7)

Ranac od suptilno-reljefne kože sa diskretnim metalim detaljima je sam po sebi luksuzan, dodajte u miks midi haljinu od tankog pletiva bogate jesenje nijanse, detalje u boji i mokasine koje asociraju na školsku uniformu. 
 #3


Back to school: Evo kako da stilizujete ruksak za grad (фото 13)

Legendarnom Prada najlon-rancu sa džepovima nij potrebno predstavljanje. Kupite ga jednom i nosite godinama. Njemu su potrebni kmadi koji mogu da mu pariraju, neka to bude kombinacija svetlog džinsa i košulje, kultni model patika ravnoteže radi i luksuzna kožna jakna za savršenu igru (luksuznih) tekstura.Povezani članci

Buro 24/7 Izbor