Pretraga

BURO #inspo: obucite se kao Timothée Chalamet na crvenom tepihu u Veneciji

BURO #inspo: obucite se kao Timothée Chalamet na crvenom tepihu u Veneciji

The King - of the festival

Tekst: Manda Javorina

Možda je rano za tvrditi sa sigurnošću ali, što se mene tiče, Filmski festival u Veneciji ima pobednika! Bar onog modnog. Znate onaj osećaj kad ne morate više ništa i nikog da vidite pošto jednostavno ne može bolje? E, upravo to je Timothée Chalamet na premijeri svog filma "The King". Od kada je počeo da se pojavljuje na ovakvim događajima, jasno je svima dao do znanja da igra u svojoj sopstvenoj stilskoj igri - Louis Vuitton harnes je bio hajlajt Zlatnih globusa pa ni sada nisam očekivala da se pojavi u crnom smokingu i beloj košulji.

 

Timothée nije razočarao. Obradovao nas je ultra-modernim odelom sa potpisom Haider Ackermann. Efekat svetlosivog outfita je sav u mekim linijama i načinu na koji je odelo drapirano. Ukrojeni blejzer (sve sa satenskom bluzom bez kragne) je dodatno stegnut u struku dvobojnim pojasom (ili su to, možda, dva pojasa?) što daje siluetu koju ne viđamo na muškarcima na crvenom tepihu. Podvrnute pantalone akcentuju (kaubojske) čizme koje daju uzemljenje celoj kombinaciji i prave protivtežu glamuroznom odelu.

 

 

Da li sam jedina koja želi to odelo? Za sebe? Već sam javno priznala da pomno gledam nedelje muške mode ne reda radi već i zbog ideja. Ako bi gospodin Kim Jones bio toliko ljubazan da mi pošalje neki sako koji je radio za Dior, obećavam da ću ga nositi do iznemoglosti. I zato već imam listu za šoping inspirisanu Chalametom koju ću, pošto nisam škrtica, podeliti. Jedino me nešto ne radi ta bluza - mislim da bi u ženskoj varijanti marama umesto topa imala bolji efekat - ostalo prepisujem. A vi?

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor