Pretraga

Donosimo vam 15 trenč-mantila u kojima želimo da provedemo proleće

Tekst: BURO.

Sa dolaskom proleća teško je ostati imun na barem blagi talas optimizma ali kakve god ideje i planove da pravimo za novo godišnje doba, kada je moda u pitanju, sigurno je da odeću za boravak napolju nećemo još dugo odložiti u stranu. Kad smo već kod toga, da li možemo da popričamo malo o trenč mantilima? Da, ponovo. 

Velika je verovatnoća da u svom ormaru imate (bar) jedan. Oni su u utisnuti u kolektivnu svest kao nezaobilazna klasika ali da li ste sigurni da imate najbolji mogući trenč-mantil? Možda ćete odgovoriti potvrdno, možda ne. Na kraju krajeva, sam pojam "najbolji trenč" se razlikuje od osobe do osobe, da ni ne ulazimo u razloge zašto ih ljudi uopšte kupuju i žele.

Onaj na koji ste sad verovatno pomislili jeste klasični Burrbery. Oni su do te mere postali deo našeg DNA da čak imaju i svoj posebni odeljak na njihovom sajtu. Ali, koliko god da su ovi legendarni komadi bitni u modnoj svesti, trenč-mantili su se odavno odmakli od jedne nijanse bež gabardina - i to posebno u samom Burberryju. Pošto je raznovrsnost najbolji začin života, zahvalni smo na takvom razvoju događaja. Budite i vi.

Ukoliko želite nešto ženstvenije, inspirišite se bledo-roze Prada modelom. Za noćne izlaske (u nekoj najavi, kad tačno, ne znamo) tu su providni mantili od organdina. Ukoliko ste ipak više na varijaciju na temu klasike, onda stvano imate beskrajan izbor. Rečju, ovaj klasičan komad nikada nije bio zanimljiviji, zar ne? Skrolujte za najbolje od najboljih.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor