Pretraga

Evo kako da ovog proleća stilizujete platforme na 3 načina

Evo kako da ovog proleća stilizujete platforme na 3 načina

Tekst: BURO.

One su definitvno komad sezone, a dolaze u svim oblicima i visinama. Ovog proleća jednostavno ne postoji cipela koja nije doživela svoju reinkarnaciju sa platfromom, evo kako da ih stilizujete.


Evo kako da ovog proleća stilizujete platforme na 3 načina (фото 1)

Ravne platforme

Koledžice ili mokasine sa ravnom platformom logičan su nastavak trenda debelog đona, a savršeno izgledaju u svim varijacijama na školsku temu. Ipak preskočite bukvalne reinterpretacije i uparite ih sa ozbiljnim oversized blejzerom, bermudama i čarapama, kao i sa ženstvenom torbom, sve u monohromatskoj paleti.Evo kako da ovog proleća stilizujete platforme na 3 načina (фото 7)

Sandale sa pletenim đonom

Svi znamo da su savršene sa laganim lanenim pantalonama visokog struka ali ovaj put zakoračite korak dalje i ponesite ih uz heklani set ili haljinu u neutralnoj nijansi, a sve upotpunite luksuznim aksesoarom.Evo kako da ovog proleća stilizujete platforme na 3 načina (фото 15)

U boji

Smaragdno-zelena (ili bilo koja nijansa dragog kamena, razmislite i o rubin-crvenoj ili svetlucavo-plavoj) i visoka potpetica jednostavno traže od vas da igrate do jutra. Izbegnite očekivani scenario i uparite ih sa kratkom haljinom punom volumena u nekoj svetloj pastelnoj nijansi - i upadljivim nakitom.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor