Pretraga

Mokasine sa debelim đonom su jedine cipele koje će vam trebati za proleće

Mokasine sa debelim đonom su jedine cipele koje će vam trebati za proleće

Tekst: BURO.

Istina jeste da smo se navikli na patike - stigli smo i do stadijuma u kom obožavamo dad sneakers - šetali smo po sopstvenoj kući u sandalama sa štrasom, maštali o modelima za izlaske ali stvarnost sledeće sezone ipak izgleda malo drugačije. I nije da nam se ne dopada, baš naprotiv. Zaljubili smo se u Prada model pre nekoliko meseci, a sada su se u trku uključili i drugi poznati ali i high street brendovi. Da, mokasine sa debelim đonom su tu da budu glavna zvezda proleća.

Mokasine sa debelim đonom su jedine cipele koje će vam trebati za proleće (фото 3)

@NYCBAMBI

Da, Instagram devojke su ih uvele na velika vrata ali osim toga što genijalno izgledaju na njihovim fotkama, ove mokasine su zapravo idealna obuća za sve ono što nam se dešava u životu - i pri tom mislimo i na udobrnost i na kul-faktor.

Debeli đon je uvek dobro tapaciran što opet znači da stopalo ima potporu koju ne dobija od modela mokasina sa tankim đonom, a i ne morate da brinete o tome da li će vas negde uhvatiti kiša. Šlag na torti jeste što je sve to upakovano tako da ih je teško nadmašiti u modnim igricama.

Mokasine sa debelim đonom su jedine cipele koje će vam trebati za proleće (фото 7)

@MODEDAMOUR

Na kraju krajeva, ako nas je protekla godina išta naučila to je onda da udobnost i najpoželjniji komadi mogu sasvim lepo da idu ruku pod ruku. Zato smemo da se opkladimo da će ovakve mokasine dok trepnete biti tik uz meke džempere i farmerke visokog struka, bez kojih više ne možemo da zamislimo život. 

Mokasine sa debelim đonom su jedine cipele koje će vam trebati za proleće (фото 11)

@LINDATOL_

Pa, kako da ih nosite? Najbolje od svega jeste to što pravila zapravo ne postoje. Volimo ih uz providne čarape i dužine toliko kratke da nestaju ispod oversized sakoa, helanke i odela, farmerke i preppy prsluke, a posebno mesto zauzimaju kombinacije sa dokolenicama svih boja. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor