Pretraga

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke

Tekst: BURO.


Kultni komadi sezone. Ne, nećemo olako koristiti ove reči i titulu mogu da ponesu samo oni koji se pojavljuju svuda ali u potpuno različitim izvedbama, oni koji su osvojili srca i ormare naših omiljenih Instagram devojaka. I dok su neki iz očekivanih redova (poput torbe Bottega Veneta) drugi su sa potpisom nezavisnih brendova. Realno, uskoro očekujemo i high street varijacije na temu - pa neka igre počnu!

Bottega Veneta torba sa resama

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke (фото 4)

Neodoljiva u svakoj boji i u svakoj kombinaciji, ova torba je još jedan dokaz da je Daniel Lee genije aksesoara. Očekujemo da će popularnost ovog komada samo da raste i kladimo se na nijansu konjaka i žutu.

Baum und Pferdgarten kaput Daphne

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke (фото 8)

Ovaj kaput je zvezda svake kombinacije u kojoj se pojavi, a jednako dobro izgleda i u prvom redu na revijama kao i u šetnji daleko van grada. Danski brend Baum und Pferdgarten odavno je na radarima modnih insajdera, a sada je svima jasno zbog čega. 

House of Sunny kardigan Peggy

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke (фото 12)

Nostalgija za kasnim devedesetim u najboljem obliku - i najboljim nijansama bledožute i svetlozelene. Ali budite spremni: ovaj kardigan lagane rebraste teksture sa detaljima od veštačkog krzna u istoj boji najbolje ide na golu kožu (i pantalone visokog struka).

Prada mokasine sa logom

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke (фото 16)

School uniform but make it fashion. Legendarne Prada mokasine sada dolaze i u izvedbi sa trouglastim logom i apsolutno su neodoljive, a tako ne mislimo samo mi već i naše omiljene influenserke. Pod obavezno ih uparite sa belim zoknicama i golim nogama - barem dok traje ovih nekoliko prelaznih dana.

the frankie shop oversized prsluk

Ovo su komadi sezone koje nose najpoznatije Instagram devojke (фото 20)

Prsluk je novi modni heroj, a nijedan ne zaslužuje taj epitet više od modela sa pletenicama i The Frankie Shop potpisom. Preko oversized košulja-haljine (plus mokasine ili ravne čizme) ili u stilu osamdesetih sa širokim pantalonama visokog struka. Sve kombinacije su dobitne. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor