Pretraga

Prsluk će biti najtraženiji komad sezone, a mi vam donosimo inspiraciju kako da ga kombinujete

Prsluk će biti najtraženiji komad sezone, a mi vam donosimo inspiraciju kako da ga kombinujete

Tekst: BURO.

U zavisnosti od toga kom timu pripadate, prsluk može da vas asocira na dijametralno različite stvari - od Bowiea pa sve do Chandlera Binga iz "Prijatelja" ili neki retro lik iz britanskih serija - ali ove sezone sve ove asocijacije stopiće se u jednu, a to je stilsko savršenstvo! Logičan sledeći korak napred od teniskih suknjica, pulover bez rukava je genijalan način da letnju garderobu prevedete u jesen i započnete slaganje slojeva.

Postoje dve varijacije na temu i obe su retro ali na različit način pa je došlo vreme da odlučite da li ste ležerni minimalista u Jil Sander stilu circa 2000. ili strukirana devojka iz "veselih sedamdesetih" koja se ne boji kombinovanja boja i somotskih pantalona visokog struka (platforme nisu obavezne).

Prsluk će biti najtraženiji komad sezone, a mi vam donosimo inspiraciju kako da ga kombinujete (фото 3)

@LOOPED.IN

Prvo smo ih videli u kolekcijama za ovu sezonu, zatim svuda po mrežama, a sada je došao trenutak i da počnemo da ih kombinujemo (u stilu devojaka sa Nedelje mode u Kopenhagenu): za poslednje tople dane, uparite ih sa šortsevima i majicama i preko košulja-haljina, a za kasnije u miks dodajte pantalone ili duge haljine i rolke. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor