Pretraga

Kako da budete najbolje obučena gošća na venčanju ovog leta

Kako da budete najbolje obučena gošća na venčanju ovog leta

Tekst: BURO.

U toku prošle (i pretprošle) godine nismo baš imali puno prilika da idemo na venčanja ili slavimo sa grupom ljudi većom od one najbliskije ali ovog leta se to polako menja. Venčanja su se vratila, a sa njima i ono neizbežno pitanje "šta da obučem" koje skoro jednako muči i one koji se udaju i one koji dolaze kao gosti. Ukoliko ste se odjednom našli sa hrpom pozivnica, ovo se pretvara u ozbiljno visok nivo igrice jer velika je verovatnoća da ćete se na venčanjima sretati sa istim ljudima (o fotkama da ne govorimo) i niko ne želi da izgledao kao da samo menja pozadinu, zar ne? Kada se u jednačinu doda i činjenica da su venčanja u ovom krugu održavaju na mestima koja variraju od poljana do glamuroznih lokacija u gradu, pronalaženje pravog outfita se može učiniti nemogućom misijom. Bez brige, tu smo da pomognemo. 

Mini venčanje

Čestitamo, ušli ste u najuži krug. Pozvani ste na venčanje na koje dolaze samo odabrani. Elagantna udobnost jeste ključni faktor. Dakle, jednostavna silueta poput opuštenog letnjeg odela ili sako-haljine, cvetni motivi izvedeni na pomalo neobičan i neusiljen način, a sve to u nijansama koje nežnost stavljaju u prvi plan. Slobodno se odlučite za ravnu obuću (sa ponekim ukrasom, na primer).

Glam glam

Ovo je trenutak da pustite mašti na volju! Saten, šljokice, perje, čipka... Sve ono što niste imali gde da nosite, ponovo je u igri. Ženstvene siluete, drama i poneki muški komad, sve začinjeno visokim potpeticama i bojama.

U prirodi

U zavisnosti od toga kako tačno izgleda lokacija, venčanja u prirodi dolaze sa svojim posebnim izazovima i varijacjama na temu. Vrlo je moguće da će u obzir doći samo ravna obuća ili da će vam biti potrebni lagani rukavi. Odlučite se za fine tkanine iženstvene printove, kao i opuštene siluete u kojima se lako krećete, a aksesoar svedite na minimum.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor