Pretraga

Svi smo krenuli na izlete van grada! Napravili smo savršenu šoping listu za (novopečene) ljubitelje prirode

Svi smo krenuli na izlete van grada! Napravili smo savršenu šoping listu za (novopečene) ljubitelje prirode

Tekst: BURO.


Da li je i vaš Instagram preplavljen storijima sa lokalnih izleta i mini putovanja? Nemamo ništa protiv - ako je nešto dobro u svemu što nam se desilo onda je to činjenica da ćemo više uživati u onome što nam je nadohvat ruke. Ako su nam Ibica i njena legendarna estetika trenutno (malo) van domašaja to ne znači da moramo da tapkamo u mestu, zar ne? Ali šta obući, šta spakovati? Donosimo vam BURO. izbor za dva tipa boravka u prirodi.

Pešačenje

Pešačenje, planinarenje, nazovite duge šetnje kroz šumu kojim imenom želite ali ubeđeni smo da imaju neku metafizičku moć. Naoružajte se odgovarajućom obućom (i ne, nema razloga da birate između toga šta vam se sviđa i šta može da izdrži nekoliko sati hoda po neravnom terenu) i rancem u koji će stati sve potrepštine. Kada je odeća u pitanju, imamo za vas jednu ključnu reč: slojevito.


Piknik

Boravak u prirodi ne mora da podrazumeva ozbiljan kardio. Ni najzahtevniji ljubitelji dolce far niente neće imati zamerke ako im spakujete dobar piknik i odvedete ih na neko mesto za jednako dobrim pogledom. Pogađate, korpa za pakovanje je sam vrh prioriteta ako se odlučite za ovakvu avanturu, kao i sredstvo protiv komaraca koje je delotvorno ali bez mirisa - da, pronašli smo ga, nema na čemu. Lanena haljina, pletene sandale i šešir upotpuniće sliku.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor