Pretraga

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska

Tekst: BURO.


Sećate se kada ste bile impresionirane svakom epizodom serije "Seks i grad" i religiozno pratile šta vaše omiljene junakinje nose kada izlaze da piju margarite? Ili kada ste listale fotografije iz izlazaka Paris Hilton i Lindsay Lohan i pomišljale "bože, one su lude!". To su bili neverovatni dani sa kraja 90ih i početka 2000ih kada se činilo (a i sada sa distance tako izgleda) da živimo najbolje moguće vreme za izlaske.

2019. je, mnogo toga se promenilo, umesto da izlazite odlučujete se da bindžujete nešto na Netflixu, i kvalitetno vreme sa prijateljicama provodite na telefonu. Izlasci? Stvar prošlosti? Ne dozvolite da tako bude! SIgurni smo da u vašem ormaru postoji baš jedan komad koji je vredan Paris Hilton momenta "ludila" u gradu. Još bolja stvar? Sakupili smo za vas ideje za outfite najnovijijih party devojaka i pronašli slične komade koje možete kupiti na rasprodajama i obući se za manje para nego što vam treba za jedan večernji provod.

Nema na čemu! A sada pravac šoping pa izlazak!


 

 

 

90te

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 1)
Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 2)

Da. Sve se promenilo. Priznajte da nikada niste pomišljale da ćete izlaziti u biciklističkim ili crop topu. Trik je da dodate oversized sako preko i dobijate savršene 90te. Bićete najcool osoba u klubu.

 


 

 

 

Pidžama

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 6)
Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 7)

Priča ide ovako: kažete da ste legle i da vam se ne izlazi, ali onda su vas zvali iz kluba, uzele ste samo torbu i izjurile napolje. Znamo da nećete stvarno izaći u spavaćici - ali saslušajte nas: u svilenkastim i satenskim komadima koji podsećaju na pidžamu ili spavaćicu izgledaćete super zabavno i super seksi.

 


 

 

 

Džins

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 10)
Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 11)

Postalo je sasvim ok da se osećate udobno kada izlazite. Ali ako ne želite da pomisle da ste krenuli na kartanje umesto u klub, onda je najbolje da svoj najudobniji duboki džins ukombinujete sa providnim komadom ili bodijem. You go girl!

 


 

 

 

Svetlucavo

Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 15)
Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska (фото 16)

Parola je jednostavna: STIGLA SAM! Bilo da se radi o metalik ili sjajnoj neon haljini jedna stvar je sigurna: sve oči će biti uprte u vas. Jer ove godine je dozvoljeno da svaki izlazak bude Nova godina. Obucite se u skladu sa tim.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar