Outfiti za provod koji će vas koštati manje od samog izlaska

25.07.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/izlasci_cover.jpg

Sećate se kada ste bile impresionirane svakom epizodom serije „Seks i grad“ i religiozno pratile šta vaše omiljene junakinje nose kada izlaze da piju margarite? Ili kada ste listale fotografije iz izlazaka Paris Hilton i Lindsay Lohan i pomišljale „bože, one su lude!“. To su bili neverovatni dani sa kraja 90ih i početka 2000ih kada se činilo (a i sada sa distance tako izgleda) da živimo najbolje moguće vreme za izlaske.

2019. je, mnogo toga se promenilo, umesto da izlazite odlučujete se da bindžujete nešto na Netflixu, i kvalitetno vreme sa prijateljicama provodite na telefonu. Izlasci? Stvar prošlosti? Ne dozvolite da tako bude! SIgurni smo da u vašem ormaru postoji baš jedan komad koji je vredan Paris Hilton momenta „ludila“ u gradu. Još bolja stvar? Sakupili smo za vas ideje za outfite najnovijijih party devojaka i pronašli slične komade koje možete kupiti na rasprodajama i obući se za manje para nego što vam treba za jedan večernji provod.

Nema na čemu! A sada pravac šoping pa izlazak!


 

 

 

90te

Da. Sve se promenilo. Priznajte da nikada niste pomišljale da ćete izlaziti u biciklističkim ili crop topu. Trik je da dodate oversized sako preko i dobijate savršene 90te. Bićete najcool osoba u klubu.

 


Priča ide ovako: kažete da ste legle i da vam se ne izlazi, ali onda su vas zvali iz kluba, uzele ste samo torbu i izjurile napolje. Znamo da nećete stvarno izaći u spavaćici – ali saslušajte nas: u svilenkastim i satenskim komadima koji podsećaju na pidžamu ili spavaćicu izgledaćete super zabavno i super seksi.

 


Postalo je sasvim ok da se osećate udobno kada izlazite. Ali ako ne želite da pomisle da ste krenuli na kartanje umesto u klub, onda je najbolje da svoj najudobniji duboki džins ukombinujete sa providnim komadom ili bodijem. You go girl!

 


Parola je jednostavna: STIGLA SAM! Bilo da se radi o metalik ili sjajnoj neon haljini jedna stvar je sigurna: sve oči će biti uprte u vas. Jer ove godine je dozvoljeno da svaki izlazak bude Nova godina. Obucite se u skladu sa tim.

 

Saznaj više:
Povezani članci: