Pretraga

Ovi high street brendovi imaju najbolje farmerke

Ovi high street brendovi imaju najbolje farmerke

Tekst: BURO.

Potraga za savršenim džinsom - ili nekoliko pari - uvek je u toku. Bilo da pripadate timu koji u rotaciji ima jedan ili dva omiljena para ili deset, high street brendovi su odlična opcija i nimalo ne zaostaju za modelima sa dizajnerskim potpisom. Ovo su najbolji brendovi kod kojih vas čeka novi omiljeni par farmerki.

Zara

Prava adresa za sve trendi modele, u Zara kolekciji uvek nalazimo stvari kakve smo videli na pistama - sada su to farmerke sa faltama i širokim nogavicama, kao i pravi modeli ravnih nogavica sa visokim strukom.

H&M

Obožavamo H&M farmerke sa širokim nogavicama i detaljima poput džepova i iscepanih kolena, a tu su i klasični modeli savršeni za sako i lakovane mokasine u stilu Parižanki.

Reserved

Retro modeli iz Reserved ponude su nam omiljeni: mom jeans visokog struka sa nogavicama koje se sužavaju, kao i oni s apočetka 2000-ih sa širokim dugim nogavicama i strukom odmah ispod pupka - kao stvorene za kratke topove i uske rolke.

Mango

Klasika bez premca - ako tražite bele farmerke u stilu Garance Dore ili crni model za svoj omiljeni džemper na pruge, Mango je prava adresa. Njihove farmerke kupuju se jednom i nose godinama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor