Pretraga

Parkirali smo štikle i donosimo vam najbolje modele ravnih papuča koje jednako dobro izgledaju koliko su i udobne

Parkirali smo štikle i donosimo vam najbolje modele ravnih papuča koje jednako dobro izgledaju koliko su i udobne

Tekst: BURO.

Jeste, ovo leto zbilja jeste posebno i zaista je sve naglavačke postavljeno, ali postoji i pozitivna strana toga što smo se odrekli izlazaka i što smo štikle parkirali duboko u cipelarniku. Možemo da se bezbrižno prepustimo eksperimentima dok ne pronađemo one idealne ravne papuče, u kojima možete na posao, after work piće, ili „izlazak“. Bitno je da budu jednako lepe koliko su i udobne i da u njima ne rizikujete žuljeve bilo gde da ste krenuli.

Razmišljajte u smeru diskretnih ukrasa koji će čitavu priču dići na novi nivo (bez obzira što ste i dalje vrlo blizu zemlje). Nitne, cirkoni, mašne, samo su neki od ukrasa koji će papuče iz kategorije obične i dosadne prebaciti u kategoriju cipela podobih za lagani večernji đir.

Kada kupujete ravne papuče, obratite pažnju na gazište i od čega je ono napravljeno, jer je nephodno da vam ova obuća bude udobna i da lagano cunjate po gradu gde god da vam padne na pamet. U papučama iz našeg izbora lagano možete preći 10.000 koraka na koje nas health aplikacija svakodnevno podseća.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor