Pretraga

Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!)

Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!)

Tekst: BURO.

Svi mi ponekad upadnemo u svoju ekstravagantnu fazu, iz kupovine se vratimo natovareni šljokicama, avangardnim komadima, bojama koje inače ne nosimo. Iako je uzbudljivo eksperimentisati obično te spontane epizode završe na dnu ormana i vuku se godinama sve dok ne prelomimo da zaista nikada nećemo obući te komade. Onda se naravno okrećemo obećanjima da ćemo igrati pametnije, bolje i na svedenoj strani sveta. Da to ne bi ostalo samo na nivou obećanja, mi smo pronašli modne detalje i odeću koju možete kupiti sada, a nositi godinama. Da sve bude zabavnije kao inspiracija nam je poslužila influenserka Anouk Yve koja briljira u odevanju u minimalnom stilu. Uvek bira kvalitetne komade koje iznova koristi u milion različitih stajlinga. Lekcija koju moramo ponavljati sve dok nam sve ne bude jasno.

LEŽERNA ELEGANCIJA

Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 1)
Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 2)

JEDNOSTAVNI ŠIK

Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 9)
Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 10)

KUL LEŽERNOST

Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 16)
Predlažemo kombinacije zahvaljujući kojima ćete biti najbolje obučena osoba ove jeseni (tu je i spisak za kupovinu!) (фото 17)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor