Pretraga

Retro mini suknja od džinsa se vratila na velika vrata. Donosimo vam tri načina kako da je kombinujete

Retro mini suknja od džinsa se vratila na velika vrata. Donosimo vam tri načina kako da je kombinujete

Tekst: BURO.


Komad koji smo nekada povezivali sa tinejdžerima i muzičkim festivalima, ove sezone vratio se na velika vrata i spremni smo da ga nosimo u svim prilikama. Uz oversized košulju udaljava se od sredjoškolskih asocijacija i prelazi u visoku stilsku ligu, uz po koji detalj postaje simbol ženstvenosti ali i dalje je možete upariti sa kultnim modelom patika i sa stilom juriti po gradu 24/7. Donosimo vam tri kombinacije koje želimo u svom ormaru.

Denim on Denim

Teksas na teksas nam je jedna od omiljenih kombinacija: oversized košulja je savršen kontrast uskoj mini suknji. Možete je nositi samu ili u slojevitoj varijaciji na temu sa najjednostavnijom majicom na bretele ispod. Sandale na nisku štiklu sa kaiščićima i maksi klač torba od meke kože su jedino što vam je potrebno. 

U BOJI

Devedesete, teksas u crnoj boji i kultne patike su recept za minimalistički stajling. Slobodno mu dodajte po koju pastelnu nijansu, neće izgubiti ništa od svoje edgy aure sve dok linije ostaju sportske i jednostavne. Srebrni nakit je tačka na "i".

GIRLY DENIM

Teksas može biti i potpuna suprotnost sportskim asocijacama - ključ je u detaljima. Jednostavna suknja a-kroja sa caknama i metalnim dugmetima u paru sa bluzom od puplina i puf-rukavima su pravi početak, a ako na to dodate i ženstven aksesoar u vidu šnale i papuča sa mašnom pobedili ste u ovom krugu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor