Pretraga

Septembar je tek počeo ali naša lista modnih želja već je spremna! Ovo su dizajnerski komadi koji će obeležiti jesen

Tekst: BURO.

Neki od nas tek su se vratili sa odmora, ali uz svu nostalgiju za letom, od kako je malo zahladilo jednim smo okom počeli da merkamo novu sezonu. Da li zbog Instagrama ili ne, tek već nas mame vrlo dobro definisani komadi sledeće sezone, a većina njih nosi potpise brendova kao što su Khaite NY (apsolutni favorit), Isabel Marant, Jacquemus, Bottega Veneta, Prada, ako i neki malo "prizemniji" kao što su skandi By Malene Birger ili The Frankie Shop. Svi do jednog su se potrudili da nam od njihovih novih komada bukvalno dobijemo zazubice. Vrlo je jasno da ozbiljno prednjači Khaite, trenutno verovatno najomiljenijim brendom svake žene koja voli suptilni luksuz i decentni seksepil. Kao i svake sezone, Khaite ima izuzetno jednostavne ali efektne komade koji će vas progurati kroz celu hladnu sezonu i u svim prilikama. Obožavamo njihovu usku suknju od veštačke kože koju zamišljamo u kombinaciji s crnom rolkom ili belom košuljom (te nekim ozbiljno kul čizmama).

Tu je i njihova bela pletena haljina koja se na leđima vezuje poput korseta, zatim ona pripijena sa heart izrezom od koje nikom ne pada na pamet da se od nje odvaja i koja je inspirisala bezbrojne kopije (od kojih smo i nosili bar nekoliko, priznajemo). Jacquemus nas je oduševio jesenjom kolekcijom i njegova prepoznatljiva moderna i opuštena estetika će sigurno naći svoe mesto u našem ormaru. Tu su seksepilni mini kardigani koji se jedva drže na dva dugmenceta, raskošne jakne – sve što nas tera da se radujemo jeseni. Prada je već zavladala belim salonkama sa otvornom petom na nisku štiklu, kao i svojim mokasinama sa debelim đonom. Ako tražite nove čizme, Bottega (nismo iznenađeni) ima svoj popularni Chelsea model s debelim đonom od ružičaste gume. Definitivno naš favorit. Pogledajte i ostale.

A zatim sačekajte samo malo, vrlo je velika verovtanoća da će se - ukoliko već i nisu - pojaviti slični komadi po high street prodavnicama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor