Pretraga

Statement kožni komadi idealni su za proleće, imamo najbolje

Statement kožni komadi idealni su za proleće, imamo najbolje

Tekst: BURO.

Dizajnerski i high street brendovi otkrili su karte, a jedno je jasno: kožni komadi će vladati sezonom. I to ne bilo kakvi pa je vreme da suptilnost ostavimo po strani i usudimo se da ponesemo statement midi suknje, jakne i mantile, kao i pantalone. Donosimo vam najbolje od prirodne i veštačke kože. 

 

Jakna

 

Prvi vesnik proleća. Sigurno već imate svoju omiljenu koju jedva čekate da izvadite iz ormara, a mi vam predlažemo da proširite izbor modelima koji nisu basic. Bajkerka u boji (zaljubljeni smo u plavu i srebrnu), retro model sa zipovima ili bomber koji je it komad sezone.

 

 

Suknja

 

Široka ili uska, važno je samo da je midi. U prolećnom duhu preskačemo crnu i biramo svetlije prirodne nijanse kože ili neki od modela u bojama poput Gucci crvene i Bottega svetlo-ljubičaste (makar samo kao inspiraciju).

 

 

Mantil

 

Kožni trenč je korak dalje od klasičnog gabardina. Sjajna crna ali i pastelne nijanse koje preuzimaju ulogu neutralnih nijansi su nam na vrhu liste želja, a Magda Butrym oversized model od svetlo-roze kože zamišljamo u svim kombinacijama.

 

 

PANTALONE

 

Uvek ima mesta za klasiku, pogotovo kad je ultra-sjajna koža u pitanju, a u miks dodajemo i meke kargo modele sa džepovima i široke nogavice sa prorezima poput braon Nanushka pantalona od veštačke kože.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor