Pretraga

Vreme je da ponesete kratki top - spremili smo vam tri kombinacije

Vreme je da ponesete kratki top - spremili smo vam tri kombinacije

Tekst: BURO.


Da, volimo ih. Kratki topovi postali su najbolji prijatelji oversized sakoa (pogotovo kada su ovi u kompletu sa šortsevima). Videli smo ih u bezbroj sportskih nostalgični-smo-za-90im varijacijama na temu. Naravno da za njih još uvek mesta ali ako želite da igru učinite malo zanimljivijom, odmaknite se od athleisure inspiracija i okrenite letu - evo ga, tek što nije, ma koliko se kiše trudila da nas ubedi u suprotno. Spremili smo vam neočekivane ali potpuno nosive kombinacije, skrolujte za inspiraciju ili jednostavno kliknite na svaki komad (neki su i na sniženju).

KOMBINACIJA

Vesele 70-te

Omiljena retro kombinacija leta jesu farmerke visokog struka i širokih nogavica, i širok kratak top. Boho vajb upotpunite papučama sa platformom (a i noge će vam postati duuuuge), zlatnim lančićima i perlicama - i na torbi, zašto da ne?


KOMBINACIJA

U printu

Efekat mini haljine? Ne, ova kombinacija je nešto za korak zanimljivije. Upadljiv dezen i lagana meka tkanina sa ženstvenim mašnama su prava protivteža nagoveštaju kože stomaka - apsolutno seksi, apsolutno stajliš. U istoj filozofiji, opredelite se za ravne papuče koje savršeno nadopunjavaju kratak šorts. 


KOMBINACIJA

Volumen

Nema bojazni da će vas volumen progutati: uparite ovaj top sa ultraženstvenom uskom midi suknjom, sandalama sa kaišićima na nisku petu i... velikim šeširom. Neformalna torba koja i dalje ima formu, zaokružiće ovu kombinaciju na najbolji način.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor