Vreme je da ponesete kratki top – spremili smo vam tri kombinacije

  18.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/crop_top_cover.jpg

  Da, volimo ih. Kratki topovi postali su najbolji prijatelji oversized sakoa (pogotovo kada su ovi u kompletu sa šortsevima). Videli smo ih u bezbroj sportskih nostalgični-smo-za-90im varijacijama na temu. Naravno da za njih još uvek mesta ali ako želite da igru učinite malo zanimljivijom, odmaknite se od athleisure inspiracija i okrenite letu – evo ga, tek što nije, ma koliko se kiše trudila da nas ubedi u suprotno. Spremili smo vam neočekivane ali potpuno nosive kombinacije, skrolujte za inspiraciju ili jednostavno kliknite na svaki komad (neki su i na sniženju).

  KOMBINACIJA

  Vesele 70-te

  Omiljena retro kombinacija leta jesu farmerke visokog struka i širokih nogavica, i širok kratak top. Boho vajb upotpunite papučama sa platformom (a i noge će vam postati duuuuge), zlatnim lančićima i perlicama – i na torbi, zašto da ne?


  KARIKE, MASSIMO DUTTI

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592492647671941.jpg

  PLETENA TORBA, ZARA

  Efekat mini haljine? Ne, ova kombinacija je nešto za korak zanimljivije. Upadljiv dezen i lagana meka tkanina sa ženstvenim mašnama su prava protivteža nagoveštaju kože stomaka – apsolutno seksi, apsolutno stajliš. U istoj filozofiji, opredelite se za ravne papuče koje savršeno nadopunjavaju kratak šorts. 


  SLAMNATI ŠEŠIR, LOLA HATS

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592492800198853.jpg

  ŠIROKI KAIŠ, ZARA

  Nema bojazni da će vas volumen progutati: uparite ovaj top sa ultraženstvenom uskom midi suknjom, sandalama sa kaišićima na nisku petu i… velikim šeširom. Neformalna torba koja i dalje ima formu, zaokružiće ovu kombinaciju na najbolji način.

  Saznaj više:
  Povezani članci: