One to rade DRUGAČIJE: Kako Kendall Jenner i ekipa redefinišu (après) ski estetiku

  24.01.2024.
  RECOMMENDED

  Iako je ski moda počela da se razvija pedesetih godina XX veka, kada je Emilio Pucci predstavlo jednodelno skijaško odelo, a čuvena urednica Harper’s Bazaara, Diane Vreeland, odmah ga stavila na stranice magazina, odeća za skijanje, mada često podseća na NASA odela, kad je stil u pitanju nije mnogo odmakla od svojih početaka. U kvalitetu materijala definitivno da, danas se odeća za sneg pravi od luksuznih, nepropustljivih i izdržljivih tkanina u kojima koža može da diše a ponosni vlasnik da se oseća komfornije nego ikad, ali kad smo kod stila, retro je na stazama i dalje in.

  ski kylie jenner 2 1 1
  Kylie Jenner
  ski kim kardashian
  Kim Kardashian

  No, da li je tako kad su u pitanju današnje modne ikone Kendall i Kylie Janner, sestre Hadid i Hailey Bieber? Posebne u mnogo čemu, one se drugačije ponašaju i oblače ne samo na ski stazi, nego i kad sa nje siđu i pokažu pravi alpski, apres – ski šik. Ovo su devojke koje zimska odela ne nose samo na snegu, donoseći često nivo evropske sofisticiranosti i u sunčani Holivud.

  ski kendall jenner 3
  Kendall Jenner
  ski kendall jenner 2

  Pogledajte kako Anne Hathaway nosi jaknu uz elegantnu haljinu (ispod) na javnom pojavljivanju i (après) ski šik Kylie Janner:

  ski anne hathaway
  Anne Hathaway
  ski kendall jenner
  Kylie Jenner

  A evo i inspiracije od Hailey Bieber, kad poželite samo da se slikate u snegu (nakon što skinete svoje ski odelo):

  ski hailey bieber
  Hailey Bieber
  ski hailey

  Fotografije: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: