Pretraga

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019?

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019?

Tekst: Manda Javorina


Počeli smo. Svođenje računa je jednostavno nešto što volimo u ovo doba godine, a ova čije poslednje dane odbrojavamo je bila posebno uzbudljiva. Ne dešava se stalno da budemo svedoci preporodu brenda koji na juriš zauzme ceo svet! Da, znate da pričamo o novoj Bottegi i Danielu Leeju. Voleli smo i nostalgiju za devedesetima i dvehiljaditim koja je obuzela sve kreativce pa i one modne. Bolje da ni ne počinjemo o mini mini mini torbama kao za Barbike. Ako se i vama čini da ćete upasti u rupu kao Alisa u zemlji čuda ako krenete u rekapitulacije svojih omiljenih aksesoara na Instagramu, ne brinite, učinićmo to (rado) umesto vas. Evo pobednika 2019. godine. 

Bottega

 

Ok, ovo nije iznenađenje. Bottega Veneta je je sada i zvanični pobednik kako street style kombinacija na Nedeljama mode tako i dobitnik priznanja poput Fashion Awardsa u Londonu (i to u nekoliko kategorija). Klač torbe koje kao da su drapirane i obuća sa četvrtastim vrhom na juriš su zauzele pa... bukvalno sve! Mrežaste cipele, sandale sa tankim kaiševima i papuče sa pletenem kožom, nebitno je, sve su sa potpisom Daniela Leeja i Bottega Veneta. Kaiš od kožnih traka provučenih kroz zlatnu "kopču". Jedan ili dva, nekada čak i tri aksesoara istog brenda u jednoj kombinaciji dugo nismo viđali van pista ali kada je nova Bottega u pitanju, stvaraju se nove norme. 

 

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 7)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 8)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 9)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 10)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 11)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 12)

 


 

Chloé Aby Lock

 

Ovaj model je, na svoj način, svojevrstan povratak brenda u arenu it torbi nakon nekoliko godina i, kao jedina torba u Chloé asortimanu koja na sebi nosi celo ime brenda u zlatnim slovima, neoboriv dokaz da trend logomanije i dalje traje. Kao pravi nedoljivi komad, dolazi u svim bojama, vrstama kože i mala je kao i svaki pravi dragulj, što i jeste.

 

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 19)

 


 

Dior Saddle Bag

 

Iako je redizajnirana i vraćena u prodaju uz mnogo pompe još 2018. godine, Gallianova miljenica Saddle Bag i dalje verno ide ruku pod ruku (a nekad i oko struka) sa skoro svim ingluenserkama. Prepoznatljivog oblika, nije joj potreban logo da bi se razlikovala od ostalih ali kada je od platna sa CD dezenom skuplja sve lovorike.

 

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 28)

 


 

Maison Margiela Glam Slam

 

Jastuče? Torba? Da li ste ikada videli torbu koju više želite da zagrlite? Mi ne, a nisu po svemu sudeći ni street style zvezde koje je ne ispuštaju iz ruku. Iako je ovo brend koji obično ne vezujemo za masovnu histeriju već obožavanje pravih znalaca, model Glam Slam je pogodio zlatnu žicu!

 

 


 

Jacquemus Le Chiquito

 

Majstor Instagram dominacije, od revije na poljima lavande do torbice koja, ako je suditi po veličini, Jacquemus nam je servirao torbu koja teško da ima neku funkciju osim estetske (nismo sigurni ni da svi ključevi staju u nju, o telefonu nemojte ni pomišljati) ali ovo je slučaj ozbiljne modne intoksikacije kojoj nije odoleo niko. A vi?

 

 


 

Boyy Bag

 

Jesse Dorsey i Wannasiri Kongman pripadaju onoj retkoj vrsia dizajnera kojoj je pošlo za rukom da stvori apsolutno novi it komad, tačnije nekoliko njih. Kopča i kaiš koji krase njihove struktuirane torbe su postale prepoznatljive do te mere, da više nije ni važno o kom se tačno modelu radi - svi su podjednako efektni (i sve ih podjednako želimo).

 

Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 40)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 41)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 42)
Da li možete da pogodite koji aksesoari su vladali modnom scenom 2019? (фото 43)

 


 

Loewe Puzzle bag

 

Ona ima izraženu struktru ali je potpuno meka, a različitim veličinama i bojama menja vajb i uklapa se u svaku kombinaciju od monohromne do eklektične. Ova rubikova kocka aksesoara je hit među ljubiteljima bezvremenskog dizajna od kako se pojavila, a predviđamo da će tu i ostati.

 

 


 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar