Pretraga

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi

Tekst: BURO.

Najnežnija od svih Gen Z estetika pokazuje se i najotpornijom na vreme (baš kao i real life balerine), ali ako želite da ovaj neodoljivi vajb iznesete u stvarnom životu, a ne samo na Instagramu i TikToku, potrebna su mu mala prilagođavanja, pogotovo zimi. Jasno je da ovo nisu kombinacije za sneg ali jesu za sve druge dane. Donosimo vam najbolje.

Grejači na rukama + pantalone od pliša + baletanke

Grejači su jedna od prvih stvari koje nam padaju na pamet kada se spomene reč "balerina", a ako ih uposlite u ulozi rukavica dobija se neočekivan obrt i zamena za duge rukave. Bingo. 

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi (фото 1)

@MARIA_BERNAD

Suknja na preklop + duge čarape

Duge čarape u svetloj nijansi podsećaju na opremu za trening, a za svaki zimski dan dodajemo im čipkani girly reljef i nosimo ispod kratke suknje na preklop i tanki vuneni bodi. Oversized kaput preko je neizostavan.

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi (фото 2)

@INDYBLUE_

Maksi suknja + bomber

Bomber i cargo suknja nisu na vrhu liste nežnih asocijacija ali im baletanke daju notu ženstvenosti i svežinu koju nemaju sa (očekivanim) vojničkim čizmama ili mokasinama debljeg đona.

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi (фото 3)

@RIKKEKREFTING

Svilene pantalone + prsluk

Sjajne svilene pantalone i prsluk su dovoljno meki da se uklope u baletski vajb ali i dovoljno androgino šik da mu daju novu dimenziju. Zalizana baletska punđa je must.

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi (фото 4)

@SOPHIAROE

Pun krug suknja + džemper

Suknja koja kao da je izašla sa probe ali izrađena od debljeg materijala u slojevitoj kombinaciji muškog džempera i bele majice zadržava baletsku liniju ali celu kombinaciju čini spremnom za grad.

Balletcore trend ne jenjava, evo kako da ga nosite zimi (фото 5)

@LINNEKLUND

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor