Pretraga

Bele pantalone za jesen? Zašto da ne, evo kako da ih nosite

Bele pantalone za jesen? Zašto da ne, evo kako da ih nosite

Tekst: BURO.

Da li se i vama čini da smo zašli u jesen, a možda nekako i nismo? Sunčani ali hladniji dani smenjuju se sa kišnim, a kako se obući je sve manje sigurna formula. U takvim situacijama najbolji su neočekivani zaokreti, a šta je bolji protivotrov za tradicionalno tmurno vreme od belih pantalona? Da, pantalona koje obično povezujemo sa letom i kratkim topovima (i ponekad J.Lo, ali to je druga priča).

Bele pantalone za jesen? Zašto da ne, evo kako da ih nosite (фото 3)

@THEDAILYDEB

 

Na sličnu ideju su izgleda došle i neke od devojaka sa Instagrama koje najviše volimo. Tek je kod njih vreme stalo i neke kao da su zarobljene u loopu leta koje kao da se nije ni desilo, ali one koje su odlučile da obznane smenu godišnjih doba to su uradile u belim pantalonama. Podvukao se tu i po koji par belih farmerki ali uglavnom govorimo o klasičnim pantalonama visokog struka sa faltama i širokim nogavicama, rečju as dressy as it gets. Osim što, u praksi, više nije.

 

Bele pantalone za jesen? Zašto da ne, evo kako da ih nosite (фото 6)

@PERNILLETEISBEAK

 

Na scenu stupaju slojevi i slaganje tekstura. Naravno, ovakve pantalone možete ukombinovati sa sakoom od istog materijala ali zar nije beskrajno zabavno uraditi neočekivano i upariti ih sa džemperom na tanke pruge i patikama? Ili rebrastom rolkom i maksi prslukom preko?

 

Bele pantalone za jesen? Zašto da ne, evo kako da ih nosite (фото 9)

@_JEANETTEMADSEN_

 

Blejzeri odlično izgledaju kada nisu suviše matchy matchy i u kombinaciji sa običnim majicama ispod. Igrajte na kartu opuštenog luksuza i nećete pogrešiti.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor