Pretraga

Bele torbe su sve što vam danas treba pod rukom, evo kako da ih kombinujete

Bele torbe su sve što vam danas treba pod rukom, evo kako da ih kombinujete

Tekst: BURO.

Već smo se ulovili u mrežu cegera, imamo i (bar jednu) pletenu torbu, a o mini-torbama nećemo ni počinjati. Kao da nam to nije dovoljno, sada smo na tragu nove modne opsesije: belim torbama. Pojavile su se polako iako su sve samo ne neprimetne. Prvo kao klač modeli od najmekše kože (i često sa Bottega potpisom), zatim i kao Jacquemus Le Chiquito, a sada smo stigli i do toga da nas je savladala želja za mrežastim Prada cegerom.

Realno, potrebno je posebno stanje svesti da bi se nosila bela torba. Možda je baš zato ovaj trend prvo krenuo od A-listera poput Beyoncé, Rihannae i Rosie Huntington-Whiteley, a zatim uplovio u sve Instagram vode da bi stigao i do nas. Šta ga čini posebnim? Činjenica da ne postoje nikakva pravila osim boje. 

Klač torbe, velike ili male, damski klasični modeli koji kao da su sišli iz Gucci kampanje (sa ili bez Mr Harryja Stylesa), Saint Laurent zlatni logo kao inspiracija pa sve do gorepomenutog Prada cegera. Sve što možete da zamislite, možete i da ponesete i budete on trend. Koji god model, najbolje se uklapa u ton-na-ton kombinacije ili kao kontrast zemljanim neutralnim tonovima i preplanuloj koži. Donosimo vam i svoje favorite, uskočite u leto.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor