Pretraga

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome

Tekst: BURO.

Kad provodite sa nekim puno vremena, prirodno je da počnete da imate sličnu gestikulaciju, ili da nosite iste stvari – i to na isti način. Ali šta se dešava ako sve to podignete na novi nivo i počnete da se oblačite poput stilskih blizanaca? Da, street style kultura zahteva da se istaknete i oslobodite sopstvenu individualnost, ali postoje i oni koji briljiraju u oblačenju toliko sličnom da bismo mogli da igramo igricu „pronađite 5 grešaka“. Više nije dovoljno da ispoštujete zajedničku paletu boja, ne, trik je da budete što neobičniji hrabriji. Kožni komadi od glave do pete? Može. I šarene patike uz to. Aposlutno. I sve ćete nam to dati dva puta. Predlažemo vam nekoliko Instagram profila gde možete pronaći inspiraciju ako želite da isprobate „double trouble“ koncept.


@CHRIST.DARK

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 1)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 2)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 3)

Kožni mantil i kožne pantalone? Elegantno odelo na prugice, bez košulje? Kargo pantalone i duks sa kapuljačom? Redom kombinacije koje su kul, uniseks i realno ne možete previše pogrešiti sa takvim izborom. Dodajte i stav nalik na ove blizance i jednostavno će svi početi da vam se sklanjaju sa puta.


@DEAR.FUCKINGLUV

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 4)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 5)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 6)

Théo i Rémy-Sennah su ozbiljan modni duo. Svaka njihova Instagram objava podrazumeva brižljivo uklopljen stajling, odgovarajuću lokaciju i smrtno ozbiljne izraza lica. Sa ovim modelima nema šale, oni su na zadatku pomeranja granica muškog oblačenja i lako demonstriraju koliko dobro mogu izgledati modne kombinacije koje podrazumevaju ukrojene i retro komade.


@LOZVASSALLO

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 7)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 8)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 9)

Loz Vassallo je engleska influenserka i DJ koja svoj modni stil opisuje kao „minimal streetstyle“. A u tu definiciju se aposlutno uklapa i njen dečko koji je čest gost na njenim slikama. I na svakoj slici nose uparene kombinacije.


@MOCEAN__

Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 10)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 11)
Da li biste uklapali stajlinge sa partnerom i prijateljima? Predstavljamo vam Instagramere koji briljiraju u tome (фото 12)

Natacha and Melanie su sestre koje zajedničke stilske eksperimente objavljuju na profilu Mocean. One su studentkinje, a njihov stil je mladalački i razigran. Tu je dosta referenciji na devedesete i dvehiljadite, a sve je uvek usklađeno i ponovljeno do poslednjeg detalja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor