Pretraga

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete

Tekst: BURO.

Ukoliko na oku držite Skandinavke na društvenim mrežama (a trebalo bi, budući da su one izvor svih novih trendova) sigurno ste primetili kul svetlucave pantalone u jarkim bojama. Radi se o onoj vrsti modnih komada koje vas najpre iznenade, začude, zbune, pa onda pređu u neku vrstu ljubavi i odjednom sve što želite u svom životu jeste par sjajnih pantalona. Skroz razumemo osećaj, često nam se desi taj stilski rolerkoster emocija. I sami već smišljamo kombinacije sa Saks Potts pantalonama, jer začudo one se slažu odlično sa svim modnim komadima!

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete (фото 2)

@NINASANDBECH

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete (фото 3)

@KATIEXRENAE

Zimus je ovaj brend dominirao sa krznenim kaputima u bojama, a kako su dani postali topliji influenserke su krenule da izlaze u njihovom modelu pantalona visokog struka, koji je naizgled samo za najhrabrije. Radi se o teksturi koja svetluca, a kako su pantalone sa elastičnim strukom, mogu se komotno nositi ceo dan. A to je činjenica koju stajliš devojke itekako koriste i nose pantalone i sa patikama kao deo casual dnevnih kombinacija.

Bez sumnje dosta nam je trenerki i krem-bež stajlinga i na pomolu smo sezone gde će sve biti dozvoljeno kada je moda u pitanju. Jarko žuto odelo za šetnju do lokalne kafeterije? Može. Svetlucave narandžaste pantalone za izlet u prirodi? Pa, probajte. Vrišteće pink pantalone za šetnju kučeta? Apsolutno!

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete (фото 6)

@MIRAALEMOMANI

Posle velikih kriza obično nastupa period zabave, pa ako je ovaj samo u modi, nema veze, to je voz na koji želimo da se ukrcamo. Neustrašivost i razmišljanje van okvira su must have kada je u pitanju uklapanje Saks Potts komada, svaki put kad pomislite da ste otišle predaleko, dodajte još detalja. Fiesta je opis kome težite. Osnivačice bredna iz Kopenhagena Barbara Potts i Cathrine Saks bile su inspirisane delima savremene umetnosti, koju su začinile prstohvatom neočekivanosti. Zaista recept koji vredi isprobati. Ako uspete da uhvatite pantalone koje su ovih meseci visoko na sold out listama, upisaćete se u obožavateljke brenda kao što su Kendall Jenner i Katy Perry.

Da li ste primetili da sve skandi devojke nose kul svetlucave pantalone? Evo gde da ih pronađete (фото 9)

@DALIACAMILIA

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor