Pretraga

Evo kako da nosite teksas od glave do pete i budete najbolje obučena osoba gde god se pojavite

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Savršen par farmerki je neizostavan komad ali na proleće naša ljubav prema teksasu dostiže nove visine. Ima nečeg u total denim lookovima što nas tera da ceo svet vidimo u nijansama plave, ali kako to izvesti ako želimo nešto više od klasične košulja/farmerke kombinacije? Ne brinite, niste jedini. Pronašli smo street style inspiraciju za najbolji stajling, prepisujte.

Umesto odela

Evo kako da nosite teksas od glave do pete i budete najbolje obučena osoba gde god se pojavite (фото 1)

Klasične jakne od džinsa su bezvremenski komad ali u ovom deljenju ih sačuvajte za komabinovanje sa ukrojenim komadima poput pantalona na falte. Umesto njih odaberite zamenu za odelo, neka gornji deo bude linije elegantnog blejzera, a farmerke poput pantalona. nosite ih same ili ispod kaputa.

Haljina

Evo kako da nosite teksas od glave do pete i budete najbolje obučena osoba gde god se pojavite (фото 2)

Ženstvena i ukrojena, eventualno u military stilu. Glasamo za manje očekivane forme i midi dužinu, kao i za visoke potpetice. Danas čizme, sutra već papuče.

Kombinezon

Evo kako da nosite teksas od glave do pete i budete najbolje obučena osoba gde god se pojavite (фото 3)

Utility kombinezon je uvek dobra ideja, a kada je od teksasa dobija neočekivani obrt. Ipak, sviđa nam se i da odemo korak dalje i klasičan kombinezon zamenimo onim sa korsetom: sa belom košuljom ili majicom on postaje savršen layering komad. Ubacite u miks i aksesoar poput upadljivog pojasa.

Slojevito

Evo kako da nosite teksas od glave do pete i budete najbolje obučena osoba gde god se pojavite (фото 4)

Ključna reč sezone su slojevi, a njih nekoliko od teksasa su savršena varijacija na temu. Poigrajte se dužinama, različitim materijalima ali i formama. Farmerke ispod dugog tankog pletiva, a sve zajedno ispod origami pojasa od teksasa? Bingo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor