Pretraga

Hailey Bieber voli ove modele naočara, izdvojili smo najbolje

Tekst: BURO.

Bilo da nosi biciklističke, baggy farmerke, ragbi majicu ili večernju haljinu, ova devojka nam je uvek na radaru. Kad je aksesoar u pitanju, naočare za sunce koje voli pratimo isto koliko i kakve nokte nosi, a Hailey nas nikad ne razočara. Gotovo da se ne pojavljuje bez svojih omiljenih, a ove modele uvek ima u rotaciji. 

BEZ OKVIRA

Ovi modeli posebno dobro stoje osobama sa ovalnim ili srcolikim licem, a dodaju edge svakom outfitu. Uparite ih sa kožnom jaknom ili uskom minimalističkom haljinom poput Hailey.

90'S OVALNE

Tanke ovalne naočare u retro stilu Biber obično uparuje sa opuštenim kombinacijama kojima na ovaj način dodaje svoj spin i izdiže ih iz basic kategorije u zanimljiviju modnu kategoriju.

U BOJI

Kako bi izbegla teenage kategoriju, Hailey trendi naočare u boji obično uparuje sa ozbiljnijim i krojenim komadima poput kratkog sakoa ili košulje i drugim akcentima u boji, poput kontrastne torbe.

TANKI METALNI OKVIR

I zlatni i srebrni modeli praktično se slažu uz sve što obučete iako Hailey uglavnom nosi one u zlatnoj boji pošto ističu njen ten i kosu, a obično ih uklapa uz sportske kombinacije.

LEPTIR

Najklasičniji model od svih - Hailey obično nosi Saint Laurent model SL 462 - koji podseća na wayfarer ali izdužen na pola puta do toga da bude mačkast. Seksi i kul.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor