Pretraga

Izaberite letnju haljinu koja odgovara vašoj ličnosti - izdvojili smo najbolje

Tekst: Emma Firth

Uvek je bolje i preterano spreman i neimpresioniran, nego nepripremljen i preplavljen emocijama. To je težnja koju nažalost vrlo retko uspemo da ostvarimo u stvarnom životu. Uzmimo kao primer odmor i putovanja. Koliko vremena utrošimo na planiranje našeg bega iz mašte, šta ćemo sve obići, šta ćemo raditi, kako ćemo našu anksioznost da držimo pod kontrolom, da li će sunce uspeti da odgna sve naše brige... I onda kad stigne vreme da sve te planove pretvorimo u realnost kao da se zabagujemo. Čak i jednostavni zadaci kao odabir letnje haljine postanu prezahtevni. Za sve one kojima je potrebna dodatna pomoć pripremili smo vodič koji će vam bar rešiti modne probleme.

LJUBITELJKA UMETNOSTI

Vi se najbolje osećate u galeriji i nedostajale su vam tokom svih tih meseci dok su bile zatvorene. I ne samo prostori, uželeli ste se posebene art ekipe koja se skuplja na otvaranju izložba. Vi obožavate boje i kreativnost i za vas je letnje oblačenje svojevrsno pričanje priče i uživate u kreacijama u koje je utkano više od puke estetike.

OBOŽAVATELJKA DREMKE

Svi oni koji uživaju u pola sata dnevnog sna su nepravedno osuđeni kao lenjivci. Ali, nemojte popustiti pod pritiskom društva. Jer ako se ujutru probudite spremni za osvajanje sveta, a popodne osetite neverovatan umor, slobodno zastanite i odremajte. Čak je i Winston Churchill dremao sat vremena dnevno, kako je on govorio zahvaljujući toj pauzi uspevao je da u toku dana uradi dva puta više stvari. I kakva vama haljina treba ovog leta? Nešto nalik na spavaćicu, definitivno praktično, obavezno lepršavo.

EKSTROVERT

Reč „casual“ ne postoji u vašem rečniku stila. Nema veze što se izlasci još uvek nisu vratili u obimu i obliku na koji smo navikli, vi želite da uhvatite najbolje od sezone. Vaša ideja je da vidite i budete viđeni. I da li je to u parku, restoranu, baru, ili u ofisu, lokacija je nebitna, bitno je da ostavite neizbrisiv trag.

ŠAPTAČICA BILJKAMA

Ako biste nam pokazali vašu Google pretragu velike šanse su da bi većina pojmova bilo na latinskom. To što nemate raskošnu baštu je samo nebitan detalj, vi sada živite za cveće. Vrlo verovatno da tokom dana na WhatsAppu prijateljima šaljete informacije kao što su „pronašla sam najbolje seme za poljsko cveće“. Izbor haljine je u vašem slučaju lak, floralni print je must, a trebalo bi da bude dovoljno udobna da možete da živite u njoj od jutra do mraka.

KARIJERISTKINJA

Kada vam prijatelji pišu kako se dosađuju i šalju selfije iz vikendica, vi im odgovarate „izvini na conference call-u sam“ i to vam je zapravo automatizovana poruka. I koji je vaš pristup najtoploj sezoni? Dok svi odmaraju vi ćete napredovati na poslovnoj lestvici, a što se mode tiče to će biti kombinacija korporativnog i casual oblačenja. U vašem slušaju to će biti predimenzionirana bela košulja-haljina koji će biti lagana, a izgledaće profesionalno.

NOSTALGIČARKA

Čekanje budućnosti može biti naporno i umesto toga vi se prepuštate mislima o prohujalim vremenima. Tako da kad je oblačenje u pitanju sve je jasno, odgovor je kratak – vintage! Posegnite za svilekastim haljinama, za tufnastim dezenom kakav je vladao tokom četrdesetih godina XX veka, a dobar izbor biće i heklane mini haljine.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor