Pretraga

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili?

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili?

Tekst: BURO.

Imamo jedan izazov za vas. Otvorite Instagram, skrolujte random gore-dole, a zatim odgovorite na pitanje koliko puta ste tokom tih nekoliko minuta videli Loewe torbu od rafije? 7? 18? 22?! Dobro, sada možda malo preterujemo, ali ovog leta deluje da su baš svi na svetu kupili ovu torbu i nose je svuda sa sobom, od plaže, piknika, kafe u gradu... I zapravo je jesu kupili svi, jer je torba sa kožnom etiketom sa ugraviranim logoom, rasprodata na svim sajtovima.

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili? (фото 1)
@LAURENGRACELIFE

Doduše, ne čudi ovako vrtoglav uspon ovog aksesoara, radi se o klasičnom cegeru od rafije, u baš taman veličini, ručke su od kože i mogu se prilagoditi, a detalj od kože na prednoj strani je čini malo elegantnijom od bilo koje pletene torbe za plažu i zahvaljujući tome može da se uklopi uz svaki outfit od letnje haljine, sve do farmerki i sakoa.

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili? (фото 5)
@EMILIE_TLA

Plus, bitnu ulogu ima i cena: Loewe ceger košta 250 evra (ako uspete da ga uhvatite kada stigne nova zaliha), što ga čini pristupačnom opciju za sve one koji su poštovaoci brenda koji u poslednjih nekoliko godina preuzima primat. Postoje naravno i varijacije na temu, tu je Loewe ceger koji su lansirali u saradnji sa Paul’s butikom na Ibici na kome je etiketa narandžaste boje, ali i on se nalazi na tužnoj sold out listi.

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili? (фото 8)

CEGER, MANGO

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog leta, da li se i vama čini da su je svi već kupili? (фото 9)
@MARIESINITSINA

Ono što je takođe sjajno kod ovog modela jeste što je to torba koju ćete nositi godinama. Dovoljno je da pogledate fotke sa Azurne obale tokom šezdesetih, šik zvezde poput Bridgitte Bardot nosile su slične cegere na plažu i izgledale su apsolutno kul. Naravno, bilo koji kvalitetno izrađen ceger može biti dobar izbor za ležerno leto, pronašli smo nekoliko i u domaćim radnjama koje možete pogledati ovde.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor