Pretraga

Jedna reč: Mekano. Dve reči: Kućne papuče. Rešenje: Želimo ih sve!

Jedna reč: Mekano. Dve reči: Kućne papuče. Rešenje: Želimo ih sve!

Tekst: BURO.

Dobro, shvatili smo, ove godine ništa od vrtoglavih štikli ukrašenih cirkonima i kristalima. Iako je praznična sezona vreme kada preterujemo sa štrasom, šljokicama i cipelama u kojima se ne može baš hodati, a sve to uklapamo sa mrežastim čarapama opet sa kristalima, ovog puta nam to neće biti izduvni ventil. Sa setom se sećamo žurki koje su umele da krenu svojim tokom, toliko daleko da smo ponekad umeli i da izgubimo jednu od tih cipela sa kristalima. Okej za tim baš i ne žalimo, ali smo dok čekamo bolje dane pronašli novu opsesiju – kućne papuče!

I to one najmekše i najudobnije... i obavezno čupave! Dva kaiša, jedan, ili kompletno zatvorene, manje je bitno, najvažnije je da se radi o imitaciji krzna i da nam i sam pogled na stopala upakovana u te papuče izmami osmeh na lice. Zamislite ih, recimo, kao varijantu dečijih patofni za odrasle. Ne osuđujte nas, teška je godina.

A kako živimo u svetu gde je obrisana granica između odeće za posao, izlaske, za kući i krevet, potpuno je okej ovakve papuče i izvesti na ulicu. I to čak ne mora da bude stidljivo po kraju do prodavnice, neke od Instagram influenserki ih uklapaju i uz odevne kombinacije sve sa finim sakoom. Znate već: zvuči šašavo, ali izgleda dobro. Pride, ukoliko je hladno u taj #OOTD dodaju i debele vunene čarape čupavim papučama. Probajte, bar je zabava u ovom slučaju zagarantovana.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor