Pretraga

Kako da nosite džemper ovog proleća? Imamo najbolje predloge

Kako da nosite džemper ovog proleća? Imamo najbolje predloge

Tekst: BURO.

Omiljeni komad, omiljena sezona. U epizodi zvanoj "šta sve želim da nosim ovog proleća" naravno da nismo spremni da se odraknemo zagrljaja najmekšeg džempera, pogotovo kada se uzme u obzir koliko ga je zabavno kombinovati. Osim legendarnog komada na pruge, donosimo vam inspiraciju za najnoviji stajling.

uz mini dužine

Pletivo i mini dužine su najbolje od oba sveta. Iako za ovu stilsku vežbu treba da sačekamo da se sunce zadrži malo duže (dajte mu još nedelju-dve) već pravimo planove i tražimo šortseve i mini suknje. Pošto je dužina kratka i visok struk je obavezan, a najbolje je da se držite najklasičnijih džempera koji će izbalansirati siluetu ali i dovoljno grejati.

ton na ton

San svakog minimaliste je ujedno i no branier: nijanse iz iste svetle palete koje teksturu odeće izbacuju u prvi plan. Napravite iskorak od kombinacije džempera u setu sa donjim delom od pletiva i napravite svoj komplet od različitih materijala: meki džemper savršeno se ističe pored tankog štofa, farmerki ili kože - a za dodatne stilske poene ubacite i aksesoar od krzna u istoj boji.

upasano

Kako da nosite kardigan sa velikim dugmetima ili trendi polurolku sa rajsfešlusom? Upašite ih! Još jedna kombinacija u kojoj je visok struk (i dalje) obavezan, a najbolje opcije jesu kontrastne kožne pantalone sa faltama i farmerke u stilu sedamdesetih. 

preko ramena

Džemper umesto šala je jedan od najvećih hitova sezone. Da dobro ste videli, u ovom deljenju ga ne prebacujemo preko preppy polo majica već preko kaputa i mantila, u najmanju ruku sakoa i drugih džempera. Neobavezno? Samo tako izgleda, sve su ovo vrlo promišljeni lookovi, uverite se sami.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor