Pretraga

Džemper na pruge je klasični komad u kom ćemo provesti proleće

Džemper na pruge je klasični komad u kom ćemo provesti proleće

Tekst: BURO.

Prošla godina nam je mnoge stvari okrenula naopačke pa je danas i trenerka u kompletu postala style statement i najbolji prijatelj sakoa. Pomerili smo granice, da, nekad nam se čini da se nikada nećemo vratiti na staro. Sa druge strane, bez nekih klasičnih stvari zaista ne možemo, pa tako imamo nove načine na koje ćemo nositi odelo i mokasine (sa debelim đonom, doduše) su nam na vrhu liste želja. Kada ih danas nosimo, klasični komadi svi doživljavaju neki preporod i redizajn, pardon - svi osim džempera na pruge.

On se nikako ne menja. Ovaj legendarni komad koji vezujemo kako za Parižanke (da, stereotipi ali šta da se radi) tako i za all American reklame u stilu Ralph Lauren kampanja iz devedesetih, praktično nije pretrpeo nikakve promene, ali je i pored toga garderoba u kojoj ćemo, po svemu sudeći, provesti ovo proleće. Krupne pruge u dve boje, opuštena silueta i neprevaziđeni šik.

Okej, ima nekih novina u ovoj mornarskoj priči: kombinacije sa sjajnim kožnim pantalonama, bermudama i biciklističkim šortsevima danas stoje rame uz rame sa proverenim farmerkama visokog struka svetlih nijansi i daju ovoj ultimativnoj klasici savremeni vajb.

Džemper na pruge je klasični komad u kom ćemo provesti proleće (фото 13)

MASSIMO DUTTI

Kao po dogovoru, brendovi su nam ponudili svoje varijacije na temu, a mi vam donosimo svoje favorite - za svaki budžet i na samo klik udaljene od vas. Ovo je jedna od onih kupovina koje ćete obožavati i nositi godinama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor