Pretraga

Ključna reč ove sezone: Štepano! Evo kako da takve komade nosite svaki dan

Ključna reč ove sezone: Štepano! Evo kako da takve komade nosite svaki dan

Tekst: BURO.

Stigli smo do onog trenutka kada je zaista teško ujutru ispuzati iz kreveta jer, i ako se kroz zavese provlače zraci sunca, znamo da je napolju prohladno… I sve što želimo od života jeste da se momentalno teleportujemo za radni sto (osim ako niste još uvek u #WFH modu, blago vama) sve sa jorganom, papučama i šoljom toplog čaja. Ipak, ta opcija nije moguća, ali novi trend i nije tako daleko od takvog scenarija: odjednom su sve radnje ispunjene štepanim jaknama koje deluju kao topli, mekani oblak za obući.

Štepana jakna nastala je 1965. godine i svakih nekoliko godina nam se vrati u nekoj od varijacija, ovog puta jakne su velike i široke i zapravo se mogu lako prebaciti preko svake kombinacije za instant efekat toplote.

A šta je novo u verziji za 2020. godinu? Zapravo sada imamo skoro sve odevne predmete (i aksesoare) u prošivenoj opciji. Suknja, haljina, čizma, torba?! Baš sve se već nalazi u radnjama i možete lako složiti kul kombinaciju koja osim što izgleda dobro biće udobna, a sigurno se nećete smrznuti.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor