Pretraga

Leto + bela boja = savršena kombinacija!

Leto + bela boja = savršena kombinacija!

Tekst: BURO.

Svakako da vam je poslednja stvar na umu kada temperatura pređe 30 stepeni da pravite modne kombinacije koje će zadiviti prolaznike. Isto kao i zimi kada veje samo se vodite mišlju da preživite vremenske prilike, a moda je deseta stvar o kojoj razmišljate. Ali ispostavilo se da leti postoji jedan verni saveznik koji vam pomaže iz godine u godinu i nema nameru da vas ikada napusti: bela boja! Ne samo da imate osećaj da bez ikakvog truda možete da sklopite savršenu kombinaciju koristeći isključivo bele komade, nego vam oni daju dodatni osećaj nehajnog luksuza. I kada se odlučite da kupite nove bele stvari imaćete taj osećaj olakšanja i bezbrižnosti, jer znate da ćete moći da ih nosite još dugo bez obzira na trendove koji dolaze i prolaze. Bela boja može postati praktično vaša uniforma za leto i niko se neće buniti! Dodatnu ljubav zaslužuje zbog činjenice da u njoj izgledate kao da ste još više preplanuli. Ako niste sigurni kako da kombinujete komade koje već imate u svom ormaru evo nekoliko predloga sa Instagrama. #AllWhite

 

Kao što vidite niko ne eksperimentiše previše sa aksesaorima, i obuća i torbe su u sličnim tonovima ili u crnoj boji. Tako se elegantan i luksuzan doživljaj bele ne kvari i nepotrebni upadi boja ne odvlače pažnju.

 

Haljine imaju svoj momenat ove sezone, posebno asimetrične Jacquemus ili sa tankim bretelama koje daju vajb Kate Moss sa početka 2000-ih. Ne treba ni da vam napominjemo da najbolje idu sa sandalama sa tankim kaiševima.

Leto + bela boja = savršena kombinacija! (фото 9)
@brittanybathgate

 

Običnu belu kombinaciju možete bez imalo muke potpuno transformisati koristeći detalje. Jednostavno - beli outfit presečete crnim kaišem i voilà. Naš predlog: šešir sa mašnom ili zlatni nakit i spremni ste da osvojite svet.

Leto + bela boja = savršena kombinacija! (фото 14)
@abihoffman

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor