Pretraga

Najveći jesenji trend: pantalone sa printom

Najveći jesenji trend: pantalone sa printom

Tekst: BURO.

Ova godina donela nam je razne neočekivane rasplete pa i one modne ali dok kolektivno težimo uzemljenju, deo nas i dalje žudi za avanturom. A kako bolje krenuti u modnu avanturu ako ne dezenima? I to ne na bilo čemu već na pantalonama! Geometrija u svim oblicima, cvetni ili apstraktni motivi - sve je tu - izaberite svoj tabor.

Najveći jesenji trend: pantalone sa printom (фото 3)

@CLARA.BERRY

Print sa kvadratićima koji podseća na šahovsku tablu nastaviće svoju dominaciju i nakon leta i komada sa žabicama na kojima smo navikli da ga viđamo. Ukoliko niste ljubitelj jakih kontrasta, radovaće vas činjenica da su neke od jesenjih varijacija na temu zapravo kvadratići u istoj boji ali različite nijanse (koje, za dodatnu dramu možete upariti sa gornjim delom drugačijeg dezena).

Najveći jesenji trend: pantalone sa printom (фото 6)

@ASTRIDANDERSENB

Minimalisti će voleti klasične retro ton na ton karirane varijante u neutralnim nijansama koje kao da su izmišljene za odela od tankog štofa ili kao jedini dezen u inače monohromatskim kombinacijama (za ultimativnu retro jesenju inspiraciju bacite pogled na žuto/bundeva izdanje Zoe Kravitz). 

Najveći jesenji trend: pantalone sa printom (фото 9)

@VIBIVENEZIA

I na kraju, kompleti u pidžama stilu sa apstraktnim i cvetnim printovima su, možda, najbolja investicija kada uzmemo u obzir koliko dobro izgledaju uz apsolutno sve najlepše jesenje komade, od mekih džempera do trenč mantila i nemojte se čuditi ako ih budete nosili od jutra do sutra. Jednostavnije je nego što se čini, zar ne?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor