Pretraga

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..."

Zvezde su nam u očima

Tekst: BURO.

Ne znamo koliko puta smo bindžovali originalnu seriju - i to pre vremena kada je bindžovanje postalo a thing - i nećemo brkati svoje uzbuđenje ili osećanja prema nastavku "I tek tako..." ali... ALI. Iako se već dogodila gomila stvari, od kojih neke jesmo,a neke nismo očekivali, nekima se radujemo, a nekim baš i ne, desilo se mini čudo! Pravo malo original "Seks i grad" čudo: Carrie se u epizodi "Hey, It's Che Diaz" pojavila sa novom varijacijom na temu svoje legendarne Fendi Baguette (koju je u originalnoj seriji, još legendarnije, glatko odbila da kupi iz gepeka preprodavca na prakingu u Los Anđelesu). 

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..." (фото 1)

Ultimativna modna nostalgija upakovana u svetlucavi ciklama-roze paket sa ikoničnim F logom. 

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..." (фото 2)

Da li smo iznenađeni, pa, ne baš. Sarah Jessica Parker viđena je još u julu za vreme snimanja serije sa istim modelom pod rukom ali u ljubičastoj boji - samo smo očekivali kada će se pojaviti i na ekranu. Naravno, ne radi se o nekoj-tamo-običnoj-Baguette već o posebnoj limitiranoj seriji koju je brend dizajnirao u saradnji sa samom Carrie (ok, ok, SJP) specijalno za reboot serije "Seks i grad".

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..." (фото 3)

Fendi x Sarah Jessica Parker Baguette prekrivena je velikim 3D šljokicama i sija baš kao naše oči kada smo je prvi put videli. Potpuno razumemo poseban odnos koji Sarah Jessica Parker ima sa ovim modelom, kao i njene pređašnje izjave kako svoje dve (privatne) Baguette torbe ne drži kod kuće već ih čuva u posebnim uslovima kako bi svaka od njne dve ćerke mogla da dobije jednu. 

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..." (фото 4)

Ukoliko pak baš baš želite da se domognete svoje, Fendi x Sarah Jessica Parker Baguette biće dostupna online na zvaničnom Fendi sajtu od polovine februara. Iz pouzdanih izvora znamo da su porudžbine već uveliko u toku iako cena još uvek nije zvanično objavljena, a nešto nam govori da će se rasprodati čim se zvanično pojavi. Čestitke, Fendi magovi (marketinga nostalgije)!

Nova Fendi Baguette torba je najbolja stvar koju nam (do sad) je donela serija "I tek tako..." (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor