Pretraga

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka

Najbolji trik za stilizovanje!

Tekst: BURO.

Počelo je resort kolekcijama. Prva koja je na svoj neponovljivi način počela da ih favorizuje je genijalna Amy Smilovic, ikona stila "devojaka koje misle". I ispalo je da je, po ko zna koji put, bila u pravu. Ono za što su mnogi mislili da će se zadržati na nivou stajlinga za lookbookove i neke od revija, preraslo je u trend sezone. Davno se nije desilo da je neki trik za stilizovanje (pa makar i potekao od najboljih insajdera) postao viralan i na juriš zauzeo sve Instagram feedove do kojih nam je stalo. Daniel Lee, isto koliko i ona, odlično zna da kada su odela u pitanju način na koji ih nosite je jednako važan kao i sama odela. Ako mu ne verujete, bacite pogled na to što radi za brend Bottega Veneta, pa nam se javite ponovo. Modni štreberi će u ovome prepoznati tragove kolekcije Celine za jesen/zimu 2018. godine, ali s obzirom da je tada bio deo tima te kuće, ne čudi nas.

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 1)
Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 2)

 

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 3)

 

Minimalizam je, u svom originalnom obliku, pa... malo prevaziđen. Obući odelo ove sezone nije baš tako jednostavno kao jedan plus jedan. Treba nam neočekivan obrt, a dobili smo ga upravo u ovom trendu. Da se razumemo, same pantalone ne moraju da imaju nikakve trake, mada su i te opcije u igri. Dovoljno je da imate obuću sa dugim pertlama.

 

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 4)

 

Jedina preporuka je da, u stvarnom životu, boja pertli treba da bude blizu boji pantalona. Dakle, svetlo sa svetlim, tamno sa tamnim, a što im je tekstura sjajnija, to bolje. Ako ste baš u fancy fazi, slobodno dodajte nanogicu, niko ne govori da morate imati pertle. Obavezan detalj u svakoj zimskoj izvedbi? Štikle, pa makar i one srednje visine.

 

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 5)
Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 6)

 

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 7)

 

Nemojte brinuti da će vam ovo vizuelno skratiti liniju tela. Taj rizik se lako izbegava ton na ton kombinacijama gornjih i donjih delova (zato toliko genijalno i izgleda kada se primeni na odelo), a nakon ovog preuzetog rizika vi se osećate moćno. Ovo je, pri tom, trend za koji ne morate da kupite ništa da biste ga probali. Šta čekate?

 

Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 8)
Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor