Pretraga

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja

Tekst: BURO.

Odavno smo se navikli na trend ružnih cipela. One više nikog ne šokiraju i sve je manje onih koji mu odolevaju u ovom ili onom obliku. Ipak, najnoviji dodatak kolekciji ružne obuće uspeo je da zaustavi naše skrolovanje Instagramom i učini dobro proverimo da li je to što gledamo stvarno to što nam se (u)činilo. 

Radi se o tapaciranim dubokim papučama koje prevazilaze dad sneakers ili grandpa cardigan. Za razliku od šuškavih tapciranih čizama koje nam je Louis Vuitton lansirao pre dve godine, ove papuče uglavnom nemaju dizajnerski potpis pa njihovu popularost ne možemo da objasnimo ni time. Prednjače dva brenda sa dva modela, a to su Teva Remember Terrain i Uggs Tasman.

Sada ih odjednom vidimo na modnim urednicima i influenserkama kao što je Rocky Barnes uglavnom u ultra-casual situacijama, za razliku od platorma modela Uggs papuča koje viđamo i sa odelima i blejzerima. Trenutno, nismo sigurni kako bismo ih nosili van kuće - a ni zašto bismo to uopšte želeli. Ali, ko zna? Pitajte nas opet za 6 meseci.

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja (фото 3)

UGGS

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja (фото 4)

TEVA

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja (фото 5)

TEVA

Ove klompe su zavladale Instagramom, a nama su podeljena mišljenja (фото 6)

PARABOOT X THE NORTH FACE

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor