Pretraga

Ovo je aksesoar sa kojim ćemo provesti proleće

Ovo je aksesoar sa kojim ćemo provesti proleće

Tekst: Manda Javorina

Da, uhvatio nas je potpuni prolećni neizdrž i više ništa ne može da nam skrene misli sa nove sezone i u tom nepreglednom skrolovanju i planiranju, pažnju nam je privukao jedan komad nakita: minđuše. Nevezano za to da li svoje kolekcije prikazuju u okviru Nedelja mode ili su se sa njih povukli, da li revije dele na “muške i ženske” ili manekene šalju na pistu ruku pod ruku, dizajneri su za ovo proleće i leto složni u jednoj stvari: trebaju nam minđuše i to u xxl formatu.

Ako smo donedavno gledali kako da ukombinujemo pirsinge i naređamo što više ogrlica, ovog proleća imamo želju da promenimo pristup iz korena, okrenemo novi list i odlučimo se za samo jedan komad. Pustite mašti na volju - osim toga da su predimenzionirane - ove minđuše mogu biti bukvalno bilo kakve i ne moraju čak ni biti viseće (što nam je savršeno pokazao N21).

Ovo je aksesoar sa kojim ćemo provesti proleće (фото 6)

@NUMEROVENTUNO

Žalite za svetlucavim kamenčićima? Može! Valentino i Simone Rocha vode ovu igru. Saint Laurent daje opcije za apsolutno svako raspoloženje: od metala koji je obrađen čekićem pa sve do xl kolor kombinacija sa retro cvetićima. Isabel Marant živi za osamdesete. Jacquemus modeli od zlatne žice su leto pretočeno u komad nakita, a Schiaparelli je tu da ispuni sve snove ne-tako-pritajenih nadrealista. Svi zajedno su neodoljivi.

I tako, dok maštamo o letnjim kombinacijama - ili bar onim koje ne zahtevaju kaput i visoke kragne - imamo novog ultimativnog favorita koji će izgledati jednako dobro i na feedu, i na Zoomu ali i uživo. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor