Pretraga

Ovo su ultimativne party cipele za sve koji ne vole šljokice (a i one koji samo ponekad žele alternativu)

Ovo su ultimativne party cipele za sve koji ne vole šljokice (a i one koji samo ponekad žele alternativu)

Tekst: BURO.

Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio su stalna postavka zvezdanog modnog neba. I bukvalno i prenosno. Osim što i same imaju status zvezdica, njihov brend The Attico poznat je po najsavršenijim party komadima u boji, šljokicama, perju i cipelama. Cipelama na štiklu, razume se. Model salonki Venus već je postao klasika, a njih dve su u svoj dizajn pored stiletto štikle dodale skulpturalne i... ponovo pogodile u centar mete!

Prvo smo se zagledali u model papuča po imenu Devon sa trouglastom stabilnom visokom štiklom koja privlači pažnju sama po sebi, a kada je još u materijalima kakve bira The Attico onda postaje glavna zvezda večeri (ali i dana, i svake kombinacije). Da, mogu se nabaviti i u crnom satenu ali uz opcije koje postoje, to vam neće pasti na pamet. Tu su ciklama i plavi sateni, smaragdno-zelena, neon-žuta, metalik koža i neizbežni animal printovi.

Devon dolazi i u dve opcije visine štikle - obe jednako genijalne. 

Sledeće na listi jesu lakovane Luz salonke zaobljenih prstiju i kupaste okrugle visoke štikle - party komad bez ijedne jedine šljokice na vidiku. Da vam je neko pričao da ćete sanjati o grašak-zelenim cipelama za žurke, verovatno ne biste poverovali ali eto, Giorgia i Gilda uspele su i to.

I na samom kraju, Giza salonke sa sedefastim finišom koji se presijava poput holograma. Pomalo retro osamdesete, pomalo futurističke i apsolutno geometrijske, ove cipele su jednostavno iznad svih. Čuli smo i da ih zovu "unicorn shoes"... Ko može da se ne složi?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor