Pretraga

It modeli cipela koji vladaju prolećem

It modeli cipela koji vladaju prolećem

A dominiraće i hight street ponudom, dajte im koju nedelju

Tekst: BURO.


U niskom smo startu da spakujemo debele kapute i čizme, vrtimo street style slike i radujemo se svakom danu u kom možemo na posao u blejzeru. Sada je vreme za nove favorite i inspiracije - a ne postoji bolje mesto za početak od cipela i torbi. Pred vama su modeli koji su već dostigli status najpoželjnijih za ovo proleće: mokasine, salonke, papuče... Volimo ih sve. 

THE ATTICO VENUS SALONKE

It modeli cipela koji vladaju prolećem (фото 1)
@the_attico

Špic i štikla, jarke boje, pertle oko članka, model Venus sa potpisom brenda The Attico je cipela koju želimo. Genijalne su uz oversized odela u neutralnoj paleti od najsvetlije boje peska do najtamnije braon, ali i uz najkraće party haljine u stilu osamdesetih (i šljokice!). Influenserke i dizajnerke Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio ovim modelom su zaista napravile ultimativni zavodljivi komad. Sex on legs

BOTTEGA VENETA ALMOND SALONKE

Intrecciato modeli papuča su i dalje tu, ali klasična Almond salonka u old Céline stilu je kao stvorena za proleće. Uz farmerke, kratke suknje, velike bele košulje, i u materijalima od najmekše kože do šljokica, Daniel Lee je još jednom pogodio pravo u centar! Dodatni bonus: u njima ćete zaista moći da bez problema izdržite od jutra do sutra. Otvorili smo opklade koji finiš ćemo češće viđati - dvobojni ili onaj svetlucavi. 

AMINA MUADDI BEGUM SALONKE

It modeli cipela koji vladaju prolećem (фото 4)
@aminamuaddi

Ovaj model se rasproda svaki put kada Amina Muaddi izbaci drop. Već ikonična štikla, bezbroj neverovatno luksuznih materijala i boja - ciklama PVC nikad nije izgledao ovako dobro! - učinili su da ovaj model bude na vrhu liste želja već neku sezonu. Sama Amina je sebi osigurala novu "tezgu", možda trenutno najekskluzivniju od svih: ona je postala novi dizajner obuće za Fenty, a saradnja sa Rihannom će je sigurno katapultirati u još vrtoglavije visine. Dokopajte se svog para što pre!

PARIS TEXAS PAPUČE SA PLATFORMOM

Svi smo poludeli za njihovim čizmama od egzotične kože, a sada se upisujemo  na listu čekanja i za ove papuče u svim nijansama. Genijalan balans retro udobnosti (šta bolje ide uz zvonaste farmerke u stilu sedamdesetih? Ništa!) i trenda papuča koji još uvek nema nameru da uspori. Idealan su par i sa pencil midi suknjama za pravu dozu devedesetih u svakom outfitu. Kombinacije se same nižu, kao i street style devojke na kojima smo ih primetili.

GANNI MOKASINE

It modeli cipela koji vladaju prolećem (фото 7)
@ganni

Ako ste mislili da se u Kopenhangenu prave samo genijalne haljine, u slučaju brenda Ganni u svim dezenima, razmislite dvaput. Ganni ima i svoju liniju cipela, a sada su izbacili i model koji se upisuje na svačiju prolećnu listu želja: savršene mokasine. Deblji đon u stilu uniforme za koledž, četvrtasta peta, muški vajb i... ukras od štrasa kao prva doza Ganni ženstvenosti. U narednim nedeljama nam neće trebati ništa drugo. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar