It modeli cipela koji vladaju prolećem

  05.03.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/itcipele-cover.gif

  A dominiraće i hight street ponudom, dajte im koju nedelju

  U niskom smo startu da spakujemo debele kapute i čizme, vrtimo street style slike i radujemo se svakom danu u kom možemo na posao u blejzeru. Sada je vreme za nove favorite i inspiracije – a ne postoji bolje mesto za početak od cipela i torbi. Pred vama su modeli koji su već dostigli status najpoželjnijih za ovo proleće: mokasine, salonke, papuče… Volimo ih sve. 

  Špic i štikla, jarke boje, pertle oko članka, model Venus sa potpisom brenda The Attico je cipela koju želimo. Genijalne su uz oversized odela u neutralnoj paleti od najsvetlije boje peska do najtamnije braon, ali i uz najkraće party haljine u stilu osamdesetih (i šljokice!). Influenserke i dizajnerke Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio ovim modelom su zaista napravile ultimativni zavodljivi komad. Sex on legs

  BOTTEGA VENETA ALMOND SALONKE

  Intrecciato modeli papuča su i dalje tu, ali klasična Almond salonka u old Céline stilu je kao stvorena za proleće. Uz farmerke, kratke suknje, velike bele košulje, i u materijalima od najmekše kože do šljokica, Daniel Lee je još jednom pogodio pravo u centar! Dodatni bonus: u njima ćete zaista moći da bez problema izdržite od jutra do sutra. Otvorili smo opklade koji finiš ćemo češće viđati – dvobojni ili onaj svetlucavi. 

  AMINA MUADDI BEGUM SALONKE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583407514156719.jpg
  @aminamuaddi

  Ovaj model se rasproda svaki put kada Amina Muaddi izbaci drop. Već ikonična štikla, bezbroj neverovatno luksuznih materijala i boja – ciklama PVC nikad nije izgledao ovako dobro! – učinili su da ovaj model bude na vrhu liste želja već neku sezonu. Sama Amina je sebi osigurala novu „tezgu“, možda trenutno najekskluzivniju od svih: ona je postala novi dizajner obuće za Fenty, a saradnja sa Rihannom će je sigurno katapultirati u još vrtoglavije visine. Dokopajte se svog para što pre!

  PARIS TEXAS PAPUČE SA PLATFORMOM

  Svi smo poludeli za njihovim čizmama od egzotične kože, a sada se upisujemo  na listu čekanja i za ove papuče u svim nijansama. Genijalan balans retro udobnosti (šta bolje ide uz zvonaste farmerke u stilu sedamdesetih? Ništa!) i trenda papuča koji još uvek nema nameru da uspori. Idealan su par i sa pencil midi suknjama za pravu dozu devedesetih u svakom outfitu. Kombinacije se same nižu, kao i street style devojke na kojima smo ih primetili.

  GANNI MOKASINE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583407591966184.jpg
  @ganni

  Ako ste mislili da se u Kopenhangenu prave samo genijalne haljine, u slučaju brenda Ganni u svim dezenima, razmislite dvaput. Ganni ima i svoju liniju cipela, a sada su izbacili i model koji se upisuje na svačiju prolećnu listu želja: savršene mokasine. Deblji đon u stilu uniforme za koledž, četvrtasta peta, muški vajb i… ukras od štrasa kao prva doza Ganni ženstvenosti. U narednim nedeljama nam neće trebati ništa drugo. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: