Pretraga

Ovog leta prepisujemo kombinacije od kul devojaka koje vole minimalizam

Ovog leta prepisujemo kombinacije od kul devojaka koje vole minimalizam

Tekst: BURO.

Neke od devojaka kojima se najviše divimo (i od kojih najviše, hm, prepisujemo) su upravo one koje ne prate trendove nego svoj ormar pune bezvremenskim basic komadima. Možda bi sve one mogle stati pod jednu zastavu, onu minimalističku, koja je letom počela da vlada pre izvesnog vremena. Ako ste spremni da se odreknete boho stila ali niste sigurni na koji tačno način, donosimo vam i inspiraciju i komade oko kojih ćete lako izgraditi garderobu (a koji su na smo jedan klik od vas). Dakle, trebaju vam:


Bela košulja

Uvek i obavezno u xxl formatu, tako da može na sebe da preuzme i ulogu košulje i ulogu haljine ali i komada za plažu. Sa njom ne postoji način da pogrešite, kao što se jasno vidi iz primera - zar ne? Klasika sa razlogom, kojoj smo posvetili i poseban post.


Duga haljina

Midi ili maksi dužine - svejedno je. Ono što jeste važno je sledeće: ispod kolena, minimalistička paleta (bela, sve neutralne nijanse krem, braon, plava i crna), prirodni materijali poput pamučnog puplina i konca, sa po kojim izletima u svilu i saten. I da, ne zaboravite da su dobitni modeli oni koji podsećaju na atlet-majice ili oni sa neočekivanim isečcima.


Set

Jedan od glavnih trendova leta jeste nositi gornji i donji deo u kompletu (osim kada je kupaći u pitanju, tu smo i dalje u mix'n'match zoni), a kada se ovo izvede u minimalističkoj izvedbi rezultat je više nego impresivan. Posebni poeni idu za kombinacije kratkog topa i visokog struka, a od materijala su tu ponovo puplini, letnji ton-na-ton vezovi i tanka trikotaža.

Ovog leta prepisujemo kombinacije od kul devojaka koje vole minimalizam (фото 13)

BOMBER  I ŠORTS, ZARA

Ovog leta prepisujemo kombinacije od kul devojaka koje vole minimalizam (фото 14)

TOP I PANTALONE, MASSIMO DUTTI

Ovog leta prepisujemo kombinacije od kul devojaka koje vole minimalizam (фото 15)

TOP I SUKNJA, ZARA


Šorts

Od biciklističkih pa do retro modela od teksasa, šortsevi su novi omiljeni komad minimalista. Savršeni parnjaci velikih košulja i/ili kupaćih kostima, oni su prava doza seksipila na neusiljen način. Visok struk je obavezan.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor