Pretraga

Posle kardigana koji je obeležio prošlu godinu, ovo je novi Loewe džemper koji je osvojio Instagram

Posle kardigana koji je obeležio prošlu godinu, ovo je novi Loewe džemper koji je osvojio Instagram

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Dve stvari su potpuno sigurne: 1. JW Anderson je genije kada je u pitanju pletivo (između ostalih stvari) i 2. Teorija o tome da odeća u boji deluje kao dopamin itekako pije vodu. Kako drugačije objasniti činjenicu da je rolka koja vlada društvenim mrežama razlivena intenzivna kolor-blok varijacija ne temu sa - pogađate - Loewe etiketom?

Mekana, čupava taman koliko treba, u nijansama lavande (koja nam sad dokazuje kako nije samo "boja leta", limun-žute, plave, tamno-crvene i crne, ova rolka nam je prirasla za srce na prvi pogled. I nama, ali i mnogim modnim insajderima. Identifikovati je nije bio nikakav problem, a ako je neko i imao blagih neodumica, prepoznatljivi Loewe laser-cut kožni pojas sa kojim je često viđamo u paru u sekundi rešava sve dileme.

Ova rolka je poput statement kaputa ili šala: obucite je uz jednostavnu kombinaciju i gledajte kako se ceo outfit pretvara u nešto spektakularno. Da, znamo da reči "jednostavna kombinacija" predstavlja različite stvari različitim ljudima i zato vam donosimo vrlo očigledne primere: od muških sivih pantalona kojima bi se pohvalio svaki minimalista pa sve do sjajne kožne pencil suknje u bordo nijansi. Ko bi rekao da je kolor-blok toliko prilagodljiv?

Da, znamo da se ne radi o komadu koji ćete lako "ubaciti u korpu" što zbog cene, što zbog toga što je paktično već razgrabljen ali ništa nas ne sprečava da malo sanjarimo - i dok to radimo inspirišemo se za sledeću kupovinu kojom ćemo pomeriti granicu, zar ne?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor