Pretraga

Sjajno će biti ključna reč ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima nećete želeti da propustite

Sjajno će biti ključna reč ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima nećete želeti da propustite

Tekst: BURO.

Da li znamo kada ćemo ići na more? Nemamo ni ideju. Na koju plažu? Još nismo odlučili. Da li su granice otvorene? Ne.

Pa šta onda znamo o letu? Eto bar znamo kakav ćemo kupaći nositi ove sezone! Nije loša početna tačka za strateško planiranje odmora. Uz celokupnu situaciju na planeti tražimo neku mrvicu bezbrižnosti, zato sjajno, svetlucavo i preterano! Kupaći kostimi iz sezone u sezonu postaju sve sofisticiraniji, imaju sve više detalja i zapravo neki od modela izgledaju više nalik odeći nego komadiću krpice za plivanje. A ovaj glitter trend spaja najbolje od oba sveta, i dalje se radi o formi i kroju koji je sveden i udoban, dok je materijal taj zbog koga ćete pokupiti sve poglede na plaži.

Većinom su ovi modeli izrađeni od lurex-a, koji zapravo ne označava materijal već sjajno vlakno upleteno u njega. A meša se doslovno sa svim vrstama vlakana od eksluzivne tanke svile do viskoze i poliestera. Tradicionalno lurex je prisutan na pozornici, plesnoj sceni i klupskoj odeći, a ovog leta pozornica će biti od peska, dok ste u glavnoj ulozi upravo vi.

Ovom trendu nogu je povukao jedan od najpopularnijih brendova među modnim znalcima - Oséree. Oni su još prošle godine ponudili Lumière Collection, liniju različitih sjajnih kupaćih kostima, a ove sezone su im se pridružili skoro svi. Svetlucave bikinije možete naći na Zara i H&M rafovima, ali i u ponudi kul brendova kao što je Mikoh. Da ne biste lutali po radnjama, izdvojili smo naše favorite. Isprobajte, oduševićete se efektom sjajnih niti na suncu. Glamur u svom izvornom obliku!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor