Pretraga

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite

Tekst: BURO.

Ako vam se srce cepa od naslova "skinny jeans je mrtav" ovo je članak za vas! Slobodno odahnite, potpuno je jasno da ovo nije istina. Možda nisu trenutno naj naj moderniji par ali one odavno dostigle status klasike. Ukombinujte ih sa ponekim novim trendom i voila, spremni ste da ih nosite cele zime. Evo 5 načina da to izvedete sa stilom.

uz oversized blejzer 

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite (фото 1)
@ANOUKYVE

Oversized silueta uvek dobro izgleda uz skinny nogavice, a bonus poene dobijate ukoliko struk istaknete pojasom. Blejzer sa velikim naramenicama je savršen izbor u kombinaciji sa salonkama ali i kratke bunde od ovčijeg krzna su jednako dobra casual varijanta.

uz dad sneakers

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite (фото 2)
@MON.AGAR

Nove omiljene patike (New Balance 550 ukoliko ste imali sreće da ih ugrabite pre nego što su bukvalno nestale sa svih stvarnih i virtuelnih polica) izgledaće doteranije ukoliko helanke zamenite uskim farmerkama.

uz veliki kaput

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite (фото 3)
@AIMEESONG

Ništa ne ide bolje uz kaput koji igra na kartu volumena od uske siluete ispod njega. Uparite usku rolku i farmerke ispod xl trenča ili kaputa od veštačkog krzna.

uz duboke čizme na štiklu

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite (фото 4)
@RIKKEKREFTING

Čizme do kolena na štiklu su jedan od najvećih trendova ove zime (a nema nikakve sumnje da će preći i u proleće), a osim midi sukanja najbolji modni prijatelji su im upravo uske nogavice. Obavezno upariti sa velikim mekim pletivom.

uz ravne čizme sa debelim đonom

Skinny jeans nije mrtav - evo kako sada da ih nosite (фото 5)
@HANDINFIRE

Vojnički ili motoraški model potpuno je svejedno sve dok su skinny nogavice upasane u njih. Jednostavno zamenite svoje omiljene helanke uskim farmerkama i nećete pogrešiti.

BURO. izbor

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor